Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Om oss

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.
Vårt varför

Upplev din egen framgång

Vi är övertygade om att människor, och samhället i stort, behöver uppleva framgångar för att må bra och växa. Och här vill vi vara med och bidra. Upplevelsen och definitionen av framgång är så klart individuell. Det kan vara att komma in på arbetsmarknaden, att få sitt drömjobb eller att hitta medarbetaren som passar perfekt för en viss tjänst. Det kan också vara att få möjligheten att utbilda sig eller att få ett stipendium för sitt goda arbete. På alla sätt vill vi vara med och bidra till att fler får uppleva glädjen i att lyckas.

För när vi gör det, då växer vi själva och bygger vår egen framgång och tillväxt. Det gör att vi älskar vårt jobb ännu mer.
Vad gör vi?

Entreprenörsanda och arbetsglädje

Det som gör oss unika är att vi är entreprenörsdrivna, dvs vi lever efter filosofin att våra kontor lyckas och mår bäst när de får friheten att själva bygga bolagen på sina orter. För det är såklart roligare att jobba när man själv får vara delaktig och påverka. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. För ur friheten och entreprenörsandan kommer en genuin arbetsglädje, energi och viljan att göra ännu mer.

Vi gillar människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang. Och vi låter dem växa, utvecklas och göra det som de är riktigt bra på. Det är det som gör OnePartnerGroup till en attraktiv partner och arbetsplats.
Hur gör vi?

Vi är framåtlutade och schyssta lagspelare

Att vara framåtlutade innebär för oss att vara proaktiva och alltid ligga steget före. Att hålla ögon och öron öppna i vår bransch och på våra lokala marknader så vi kan agera snabbt. Det innebär också att vi är nyfikna och vågar testa nya idéer. Framåtlutade personer är bra på kreativ problemlösning.

För oss är det viktigt att agera schysst i allt vi gör, särskilt i kontakten med kunder, konsulter och samarbetspartners. De ska känna sig trygga med oss och se OnePartnerGroup som en pålitlig, långsiktig partner. De ska kunna lita på att vi alltid är ärliga och öppna för värdefull feedback.

Som hängivna lagspelare lyssnar vi på varandra. Vi respekterar olika perspektiv och lyfter fram varandras åsikter och idéer så att alla känner sig delaktiga.
Vem gör vi det för?

Vi har hjärtat på rätta stället

Att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, både nu och i framtiden, är en självklarhet för oss på OnePartnerGroup. Vi jobbar aktivt med CSR - Corporate Social Responsibility. Det innebär att vi engagerar oss i frågor som rör samhälle, mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, klimatpåverkan och långsiktig lönsamhet. Ingenstans är dessa frågor så viktiga som i vår bransch, där människor, arbetsmiljö och expansion av verksamheter står i fokus.
Läs mer om vårt CSR-arbete

OnePartnerGroup media

Här har vi samlat våra pressmeddelanden, bilder, filmer och utmärkelser

OnePartnerGroup utsett till Karriärföretag 2019, 2020, 2021, 2022 & 2023

För femte året i rad är vi på OnePartnerGroup utsedda till Karriärföretag. Karriärföretag blir de bästa arbetsgivarna som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young Professionals.

– Det är fantastiskt roligt att vi får utmärkelsen Karriärföretag för femte året i rad. Det är en fin utmärkelse som vi uppskattar oerhört mycket och ett bevis på det vi tillsammans åstadkommit, säger Jane Bergman, Employer Branding Manager på OnePartnerGroup

"Årets motivering lyder: OnePartnerGroup är en framgångssaga som fortsätter imponera. Med ett unikt employer brand skapar de en arbetsplats man känner stor stolthet för. Hos OnePartnerGroup finns en varm och familjär företagskultur vilket motiverar kollegorna att vara den bästa versionen av sig själv. Här uppmuntras individen och alla kan känna sig varmt välkomna. OnePartnerGroup jobbar aktivt för att se sina kollegor lyckas. Minst sagt en attraktiv arbetsgivare."
Vår expansion
Förmågan att se möjligheter och tro på människor
2009
2019
Stefan Alvarsson, som är entreprenör ut i fingerspetsarna, såg möjligheterna med ett lokalt bemanningsföretag och startade OnePartnerGroup i Jönköping. Redan från start satte Stefan målet högt – han ville få företaget att bli ett av Sveriges största i branschen. Dels för att det var möjligt, men framförallt för att glädjen i att se andra människor lyckas är oslagbar. Företaget växte snabbt och finns nu på ett 50-tal orter i Sverige. Ett bevis på vår drivkraft är att vi år efter år klättrar på Topp 25-listan och att vi idag är ett av Sveriges snabbast växande företag i branschen. Tillsammans ser vi till att fler får glädjen att uppleva framgång.
Vår värld
Vill du veta mer? Välkommen till vår värld
Vad vore OnePartnerGroup utan alla fantastiska medarbetare? Varje dag arbetar vi för att se människor, deras styrkor och talanger och matcha dem med rätt tjänst och företag. Följ med några av våra medarbetare och se hur de skapar nya möjligheter varje dag. Välkommen till vår värld!
Nyfiken på vilka vi är?
Besök vår värld
Resurs 1