Motala

Välkommen till Motalas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Östergötlands sjöstad eller Göta kanals huvudstad? Kärt barn har många namn och här i Motala får du mycket av allt. Vi Motala-bor är stolta över vår stad och vi jobbar ständigt för att stärka den ännu mer.

Vi har ett hållbart tankesätt och det präglar allt från tillverkningsindustrin till tjänstesektorn och besöksnäringen.

Vi har ett stort lokalt nätverk och vi hjälper dig som söker jobb och dig som söker personal att hitta rätt. Genom rekrytering och bemanning matchar vi lediga jobb med rätt kandidater. Vi är Motalas lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi är Motalas lokalaste

OnePartnerGroup Motala är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...