Malmö

Välkommen till Malmös lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

Hela Sveriges port till kontinenten och för den delen hela världen – det är vårt Malmö det. Kulturen, sporten, maten, parkerna, havet och mixen av alla dessa utgör en del av identiteten Malmö har och gör oss stolta. För människorna som utgör hjärtat av staden finns vi.

Vi hjälper dig som söker personal och dig som söker jobb genom vårt stora lokala nätverk. Vi matchar rätt kandidater med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning. Vi älskar vårt Malmö.

Vi är Malmös lokalaste

OnePartnerGroup Malmö är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Vi samarbetar med

Certifikat

Laddar...