Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Cranab AB

Underhållstekniker till Cranab

Vi på Cranab är nu inne i en spännande fas där vi satsar i våra fabriker och maskinpark! Vi har en tid med nysatsningar och investeringar framför oss och behöver därför stärka upp vårt team på underhållsavdelningen. Har du kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig!

Som Underhållstekniker är du en central kugge i vårt maskineri. Det är du och dina kollegor som genom systematiskt underhåll av våra maskiner, verktyg och fastigheter ser till att vår produktion kan rulla med så få och korta avbrott som möjligt. 

Som underhållstekniker hos oss arbetar du med löpande, förebyggande och planerat underhållsarbete i vår produktion och fabriker. Du ges möjligheter till ständig utveckling i ett snabbfotat arbetsklimat. 
I tjänsten ingår även diverse skötsel och underhåll av våra fastigheter. 

Vi finns i vackra Vindeln (ca 5 mil från Umeå) där vi utvecklar och tillverkar våra produkter som sedan levereras och används världen över. 

Tjänsten är tillsvidare och löper på heltid.

Mer om tjänsten
I denna roll kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. I arbetet är du stöttande till och har ett nära samarbete med våra produktionsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

  • Förebyggande underhållsåtgärder för att undvika produktionsstopp.
  • Utveckling av underhållsavdelningen samt fastigheter.
  • Reparationer av maskiner och utrustning.
  • Arbete med PLC system, automationssystem och mekanik.
  • Diverse skötsel av våra fastigheter vilket innebär att el-behörighet är starkt meriterande.

Din profil
Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik, styrsystem, automation och maskinreparationer. Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet inom dessa områden men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare ser vi att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du intresserad, kommunikativ och initiativtagande. Du gillar tekniska utmaningar och har en lösningsorienterad framförhållning. Eftersom ingen dag är den andra lik är det viktigt att du har en god förmåga att analysera, planera och tillsammans med dina kollegor genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar noggrant och systematiskt och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. 

Vi på Cranab värdesätter initiativkraft, lagspel och strävar efter jämn könsfördelning och mångfald. 

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Björn Edberg 072-2270952, [email protected]  

Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd av Cranab.
Ansök gärna så snart som möjligt då vi löpande jobbar med urval och intervjuer.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vårt mål är att ytterligare förstärka vår ställning och att etablera oss i samma position området timmerbils- och recyclingkranar.
Under 2022 har vi uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta oss ännu högre. Cranab AB har idag 110 anställda. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör till Kinnared!

Maskinoperatör till Kinnared!

OnePartnerGroup Halland AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operatör sökes!

Operatör sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Industri/Produktion

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

SAAB KOCKUMS AB | Blekinge län, Karlskrona | Industri/Produktion