Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Laborant till Orkla i Frödinge

Har du ett intresse för livsmedel och har en utbildning inom kemi eller mikrobiologi? Trivs du med att göra analyser, planera och driva förbättringar? Då skulle du trivas som Laborant på Orklas fabrik i Frödinge. 

Dina arbetsuppgifter
Som laborant kommer du vara en viktig del i arbetet med att säkerställa att Orklas produkter är av god kvalité. Du kommer planera och utföra kemiska, fysikaliska och mikrobiologiska analyser där du även tolkar och gör utvärderingar och rapporterar analysresultatet för verksamheten. Du stöttar även verksamheten vid innovations- och produktprojekt samt driver på förbättringar inom ditt område. I din roll har du även ansvar för instrument och utrustning där du är specialist på avdelningens processer samt coachar och utbildar linjeorganisationen inom ditt område. Mat säkerheten är mycket viktig där du säkerställer lagkrav, regelverk och policys som OFSS, BRC, HACCP och EHS.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom kemi eller mikrobiologi på minst gymnasial nivå. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, Office-programmen samt system för hantering av labbdata. Du har goda kunskaper inom mikrobiologi och det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion och livsmedelsbiologi.

Vi söker dig med en drivkraft och vilja att lära dig nya uppgifter, har en god analysförmåga samt är van vid att arbeta självständigt. Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med både medarbetare, kollegor och chefer från andra funktioner. Du är noggrann och ordningsam i ditt arbete där du värdesätter en god kvalité.

Tjänstgöringsort: Frödinge, Vimmerby
Arbetstid: I grunden dagtid vardagar men varierande tider kan förekomma. 

I den här rekryteringen har Orkla Foods AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 22 november 2019. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769-46 83 30 eller [email protected]. Vi tillämpar löpande urval.

Om Orkla Foods Sverige AB
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen
Orkla som är noterat på Oslobörsen.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Kantpressare sökes

Kantpressare sökes

Östergötlands län, Linköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitets/Miljöchef till Greif

Kvalitets/Miljöchef till Greif

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Isaberg Rapid AB | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion