Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Reviva Plastics AB

Maskinoperatörer sökes för rekrytering till Reviva Plastics

Är du tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin? Nu söker vi initialt duktiga maskinoperatörer som vill vara med på en spännande resa.

Om Reviva Plastics
Revivas nyskapande tekniker med att återvinna insamlad jordbruksplast bidrar till ett mer hållbart och cirkulärt användande av ensilagefilm för våra bönder. Genom sin återvinningsanläggning förser dem sin systerfabrik, Trioworld Smålandsstenar, med granulat så att ny ensilagefilm kan produceras och därmed säkerställa ett högkvalitativt ensilerat foder för jordbruk världen över.

Under hösten kommer anläggningen i Korsberga att växa med 3 nya produktionslinjer, en sorteringsavdelning samt utökad bemanning kopplad till logistik. En spännande resa börjar således inom kort. Är du redo och har du modet att följa med?

Bakgrund och profil
Reviva söker dels dig med ett ganska nytt intresse för processindustrin, men som kompenserar bristen av erfarenhet med ett bra driv och en nyfikenhet, dels dig som är väl bevandrad inom processindustrin och har kapacitet att hantera mer tekniskt avancerade arbetsuppgifter.
Tillsammans med ditt team ansvarar du för att maskinerna är i drift dygnet runt och att ni når era gemensamma produktionsmål. Du tränas i hur materialet fungerar ihop med maskinerna, utför tester och övervakar processen för att på så vis kontinuerligt leverera högkvalitativa produkter.

Vem vi söker
Reviva har en härlig mix av medarbetare vilket bidrar till en spännande arbetsmiljö. De är aktiva i sin vardag där flexibilitet och varierande arbetsuppgifter är mer regel än undantag. De är långsiktiga i sina satsningar som görs i produktionen och i personalen. Allt för att skapa en effektiv och trivsam arbetsplats.

Arbetslagen i produktionen jobbar heltid på ett rullande 5-skiftsschema. Det är ett krav att du har en god nivå på din svenska både i tal och skrift. Sist men inte minst ett stort intresse för teknik och processindustrin.

Vi hoppas att vi har väckt din nyfikenhet och att du ska söka dig till Reviva som ett nästa steg i din karriär.

I denna rekrytering samarbetar Reviva Plastics med OnePartnerGroup, varpå all initial dialog sker med dem. Vid frågor kontakta gärna kandidatansvarig, Kevin Inal på 072 174 82 29, alt [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Bearbetningsoperatör

Bearbetningsoperatör

Pipelife Sverige | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.