Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

EPAB

INDUSTRIMEDARBETARE

Om kundföretaget
Till Elitfönster i Vetlandat söker vi nu flera medarbetare med erfarenhet från tillverkningsindustri gärna med trä- eller teknisk utbildning. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i Epabs konsultverksamhet. Uppdragen sträcker sig över sex månader eller möjlighet till tillsvidareanställning.

Om oss

Dina arbetsuppgifter
Montering av fönster och detaljer till fönsterproduktionen.Ytbehandling av trädetaljer och även bearbetning av aluminium. Arbetsuppgifterna kan även till viss del innefatta sortering, avsyning samt pack/plock .

Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en positiv person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Du är en trygg person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är driven, lyhörd och flexibel men framför allt har du viljan att göra ett bra jobb tillsammans med ditt team.

Körkort och tillgång till bil är ett krav för att ta sig till arbetsplatsen då pendlingsmöjligheter med kollektiva färdmedel är begränsade. Arbetstiderna kan variera och du bör kunna tänka dig arbeta skift (dag, kväll och natt).

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 40-tal orter i Sverige och har cirka 2400 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se