Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordic Web Trading AB

Youty Group – Nordicfeel, Blush & Eleven söker Pricing Manager

Är du en person som har ett analytiskt tankesätt, som tycker om att arbeta med kvantitativa data, och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med prisstrategier och prisoptimering? Är du dessutom en självständig och noggrann person som inte är rädd för att ta egna initiativ? I så fall vill vi gärna höra mer om dig.

Vi på Youty Group (Nordicfeel, Eleven och Blush) är en av Nordens största onlineaktörer inom skönhet. Vi söker nu efter en driven Pricing Manager som vill vara med på vår fortsatta resa att utveckla och skapa tillväxt.

Som vår nya Pricing Manager blir du en viktig pusselbit för organisationen där du kommer ha en betydande roll i att utveckla företagets prissättning och kunderbjudande. Din roll är främst av strategisk karaktär där du ansvarar för våra prisverktyg, lönsamhetsoptimering samt att utveckla processer och IT-stöd. Du ansvarar för att upprätta prisstrategier och i samband med det arbetar du löpande med att internt informera och utbilda för att säkerställa att den strategiska prissättningen efterlevs i praktiken. Som ensam Pricing Manager inom organisationen innebär rollen även ett visst operativt arbete, såsom att dagligen arbeta med priser på våra siter och konkurrensbevakning.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som vår Pricing Manager ser vi att du är en person med stort intresse av hur man skapar och driver försäljning och som värdesätter ett strukturerat och noggrant arbete. Genom systematik och analytiskt tänkande drar du slutsatser och har en kommunikativ förmåga att argumentera och skapa förståelse för dina slutsatser. Du är positiv, självgående, nyfiken och du trivs att arbeta i ett högt tempo i en dynamisk företagskultur.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, drivkraft och förmåga att utvecklas med rollen.

Vi ser att du innehar en eftergymnasial utbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt några års arbetslivserfarenhet som prisstrateg. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom e-handel och/eller inom ett tillväxtföretag.

Din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Youty Group som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt [email protected]

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
B2B Säljare inom livsmedel med fokus på mat från Balkan!

B2B Säljare inom livsmedel med fokus på mat från Balkan!

Rosseto Trade AB | Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning