Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Vi söker industri- och lagerpersonal till Växjö med omnejd!

Industripersonal till kommande uppdrag i Växjö med omnejd!

Då det är semestertider vill vi informera dig om att du kan räkna med att höra något från oss tidigast v. 33. Viktigt att notera är att anställning sker löpande, så är du intresserad? Skicka in din ansökan redan nu!

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup Sydost och du kommer bli anställd som ambulerande konsult, vilket betyder att du kommer bli uthyrd till våra kunder runt om i Växjö med omnejd. Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater eftersom detta kan variera.

Många av våra kunder arbetar inom industri, därför söker vi löpande efter just industripersonal. Vi har flera uppdrag på gång inför hösten och därför söker vi nu efter dig som vill jobba inom lager och logistik med plock och pack, men även dig som vill arbeta som truckförare, chaufför eller montör. Vi söker både dig som vill arbeta vid behov och dig som söker en heltidstjänst!

Din profil
För att trivas i rollen som konsult hos oss ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och stresstålig. Som konsult representerar du OnePartnerGroup och är vårt ansikte utåt mot kunderna, vi ser därför att du är en driven person med ett positivt bemötande. Du måste vara minst 18 år och ha ett rent belastningsregister för att vara aktuell för någon av tjänsterna.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom:

  • Lager- och logistikmedarbetare
  • Montör
  • Truckförare (A 1-4 samt B 1-4)
  • C/CE-chaufför
  • Industriteknisk utbildning

Arbetet kan vara förlagt både på dagar och kvällar, vi ser därför att du har möjlighet att arbeta oregelbundna arbetstider. För att kunna ta sig till arbetet på både dagar och kvällar är körkort och egen bil att föredra då kollektivtrafiken kan vara begränsad vissa tider. 

I din ansökan fyller du i om du är intresserad av heltids- eller extrajobb, samt vilken typ av tjänst som intresserar dig!

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan endast via annonsen.
Då det är semestertider vill vi informera dig om att du kan räkna med att höra något från oss tidigast v. 33. Anställning kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Truckförare till DHL i Torslanda

Truckförare till DHL i Torslanda

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Flexibel tjänst som Lösullsinstallatör och C-chaufför på familjärt företag!

Flexibel tjänst som Lösullsinstallatör och C-chaufför på familjärt företag!

Svenljunga Byggnadsisolering AB | Västra Götalands län, Härryda | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer sökes till Strängnäs!

Lastbilschaufförer sökes till Strängnäs!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Södermanlands län, Strängnäs | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.