Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Vi söker elmontörer!


Har du precis avslutat en utbildning med inriktning mot el? Eller har du en bred erfarenhet som elektriker eller elmontör? Vi söker nu elmontörer till vår kund i Växjö. Uppdraget är på heltid och innebär en långsiktig anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift för denna tjänst är att jobba med elmontering av vår uppdragsgivares produkter. Felsökning och reparationer kommer vara en del av din arbetsdag. Du kommer vara ansvarig för att slutmontera och kontrollera kvalitén på produkterna.

Arbetstiderna varierar mellan dagtid och skiftgång.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elektriker eller elmontör. Du har en vana av att läsa elritningar och kan koppla efter ett elschema.

Vi söker dig som utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och alltid stävar efter hög kvalité. Som person är du en ansvarstagande lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du är serviceminded och lägger upp ditt arbete på ett effektiv och strukturerat sätt.

För att vara aktuell för tjänsten behärskar du det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se