Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AKTIEBOLAGET KRONOBERGS BILAFFÄR

VD till Kronobergs Bilaffär / Newmanbil

Kronobergs Bilaffär och Newmanbil grundades år 1946 och är i dag ledande bilåterförsäljare med verksamhet på fem orter i Småland, Halland och Skåne. Man representerar idag Honda, Opel, Fiat, Suzuki, Peugeot, Subaru, Isuzu, Alfa Romeo, Kia och Jeep. Koncernen omsätter drygt 600 MSEK och är ägarledd.

VD till Kronobergs Bilaffär / Newmanbil

Om oss
Kronobergs Bilaffär och Newmanbil är välkända återförsäljare av nya och begagnade fordon och tillhandahåller även högkvalitativ eftermarknad för flertalet märken. Vi har idag vårt säte i Växjö med försäljning samt serviceverksamhet vilket vi även har på våra övriga orter där vi finns; Ljungby, Älmhult, Laholm och Hässleholm. Vår anda präglas av ett starkt kundfokus med högklassiga produkter och engagerad personal.

Brinner du för att leda, motivera och utveckla medarbetare samtidigt som du optimerar kundtillfredsställelse och driver verksamheten framåt på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt? Då är det kanske dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som VD förväntas du aktivt utveckla bolagets affärsrörelse och vårda de båda bilbolagens varumärke i syfte att stärka vår position på den regionala marknaden. Du ansvarar för verksamhetens ledning, strategiska utveckling och resultat. För att lyckas i denna roll är du en närvarande och synlig ledare med starkt intresse för människor och en förmåga att lyfta och få ihop teamet mot tydliga gemensamma mål. Tillsammans med våra chefer utvecklar och driver du filialernas verksamhet i enlighet med företagets långsiktiga mål och utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Du har ett intresse av vad som händer inom branschen på marknaden och det dagliga arbetet utgörs av strategiskt operativt arbete och personalledning. Befattningen är placerad i Växjö men tjänsten innehåller även resor till övriga filialer. Rapportering sker till ägarna.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Leda och motivera medarbetarna till utveckling och se till att en bra arbetsmiljö upprätthålls.
  • Leda och utveckla bolaget mot fastställda och planerade mål i enlighet med Kronobergs Bilaffärs visioner.
  • Analysera och följa upp verksamheten
  • Vidareutveckla processer och arbetssätt kopplat till koncernen i stort
  • Se till att kundnöjdhetsmätningar håller en hög nivå

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som VD ser vi att du har tidigare dokumenterad ledarskapserfarenhet, samt är trygg som person och i din roll som ledare. Du är en utpräglad lagspelare som tycker om att coacha och leda personalen mot uppsatta mål. Din kommunikation är rak och tydlig och du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer. Har du erfarenhet från en säljorienterad organisation sedan tidigare är det ett stort plus då det präglar hela vår kultur och verksamhet. Som person är du utåtriktad och intresserad av din omgivning, du är prestigelös och har förmågan att bygga förtroendefulla och positiva relationer både internt och externt.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Dokumenterad ledarskapserfarenhet
  • God ekonomisk insikt
  • Erfarenhet av att arbeta med processförbättringar
  • Språkmässigt behärskar du svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Fransson på 070 149 70 60 alt [email protected] Under veckorna 28-32 är det på grund av semestrar enklast att nå oss via mail. Sista ansökningsdagen är den 21 augusti 2022, men skicka gärna din ansökan så snart du kan.

 

Fler jobb inom Chef/Ledning

VD till Paprtect

VD till Paprtect

Paprtect AB | Jönköpings län, Jönköping | Chef/Ledning

Affärsdriven Ekonomichef till Hall Miba

Affärsdriven Ekonomichef till Hall Miba

HALL MIBA AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

Intakt AB söker verkstadschef

Intakt AB söker verkstadschef

Intakt AB | Norrbottens län, Gällivare | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 juni. Skynda dig att söka!
CFO till Skidstahus

CFO till Skidstahus

Skidstahus Produktions AB | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Chef/Ledning