Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Utvecklare Fullstack IoT till Dasa

Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi tar nu nya kliv in på marknaden och söker en Utvecklare Fullstack IoT med kapacitet och vilja att axla en viktig roll genom denna spännande tillväxtresa. Har du förmåga att se nya lösningar och kommunicera dessa på ett enkelt och användarvänligt sätt? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som utvecklare hos oss blir främst att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt skapa robusta, användarvänliga och effektiva uppkopplade system där gränssnittet mot den tänkta slutanvändaren är i starkt fokus. En viktig del av ditt arbete ligger i att ha en effektiv kommunikation med såväl externa kunder som internt för att säkerställa användarvänligheten av våra produkter och tjänster. Du jobbar nära våra kunder och hjälper dem att utveckla sin affär med hjälp av våra innovativa lösningar, där vi hela tiden tillämpar teknik i kombination med ett affärsmässigt tänk för kundens bästa.

Vi har den tekniska spetskompetensen, erfarenheten och ett varumärke med stor potential som möjliggör att bredda oss på marknaden. Dasa har erbjudit uppkopplade tjänster inom det skogliga i över 15 år och har alltid legat i framkant med ny teknik. Vi vill nu också ta nästa steg med AI, Big Data och Analytics där vi sitter på alla beståndsdelar i kedjan och där vi på ett effektivt sätt kan skapa ytterligare värde för våra kunder. Vi lägger även stort fokus på den viktiga omställningen till hållbara maskiner och cirkulär ekonomi vilket har en stark påverkan på teknikutvecklingen framöver. På Dasa jobbar vi i tvärfunktionella team och tillämpar agil utveckling. Då vi har en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar ger dina insatser stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.

Tjänsten är tillsvidare med placering på Dasas huvudkontor i Växjö.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom följande tekniska områden;

  • Amazon Web Services (AWS): Lambda, DynamoDB, S3, API Gateway
  • Generalla Web-kunskaper: Javascript / HTML / CSS, React / React Native, REST API:er, OpenID Connect
  • Generell IoT-kunskaper: MQTT, Embedded systems development (Linux)
  • Microsoft Azure-erfarenhet, Microsoft C#/.net/asp.net, Python, Linux

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som utvecklare hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida verksamhet. Du behöver vara utvecklingsdriven och innovativ, och du är van vid att arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina projekt i mål. Du är ambitiös och har ett genuint intresse för teknisk utveckling samt har en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt och strukturerat sätt. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför våra kunders behov och att du är flexibel och kan bidra brett med idéer och förslag.
Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmåga att bygga förtroendefulla relationer såväl internt som externt.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Ingenjörsexamen inom datateknik, elektroteknik eller maskinteknik med inriktning programmering
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 18:e april 2021, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Dasa som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.
 

Dasa Control Systems AB startades 1989 och har idag 30 anställda. Vi är specialiserade på intelligenta styr- och informationssystem för tunga fordon, främst inom skog, entreprenad och materialhantering. Utveckling, produktion och försäljning styrs från huvudkontoret i Växjö och systemlösningar från Dasa levereras till kunder i hela världen. Vi skapar optimala lösningar för våra kunder då vi utvecklar såväl hårdvara som mjukvara och tar ansvar för det totala systemets funktionalitet i maskinen. Sedan 2012 ingår Dasa Control Systems i Indutrade-gruppen.
Läs gärna mer på www.dasa.se samt www.indutrade.se