Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DASA CONTROL SYSTEMS AB

Utvecklare Fullstack/Frontend till Dasa Control Systems

Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.

Vi tar nu nya kliv in på marknaden och söker en utvecklare med kapacitet och vilja att vara med på vår spännande tillväxtresa.
Har du förmåga att se nya lösningar och kommunicera dessa på ett enkelt och användarvänligt sätt? Tycker du om att utveckla och bygga, följa hela kedjan och se hur en produkt kommer till liv?
Då kan vi erbjuda dig ett fantastiskt roligt och unikt jobb i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som utvecklare hos oss blir främst att på ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt skapa robusta, användarvänliga och effektiva uppkopplade system där gränssnittet mot den tänkta slutanvändaren är i starkt fokus. Du jobbar tillsammans med dina kolleger i projekt nära våra kunder och hjälper dem att utveckla sin affär med hjälp av våra innovativa lösningar, där vi hela tiden tillämpar teknik i kombination med ett affärsmässigt tänk för kundens bästa.

Vi har den tekniska spetskompetensen, erfarenheten och ett varumärke med stor potential som möjliggör att bredda oss på marknaden. Dasa har erbjudit uppkopplade tjänster inom det skogliga i över 15 år och har alltid legat i framkant med ny teknik. Vi lägger även stort fokus på den viktiga omställningen till hållbara maskiner och cirkulär ekonomi vilket har en stark påverkan på teknikutvecklingen framöver.

På Dasa jobbar vi i tvärfunktionella team och tillämpar agil utveckling. Då vi har en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar ger dina insatser stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.

Tjänsten är tillsvidare med placering på Dasas huvudkontor i Växjö. Vi är måna om våra medarbetare och för oss är det viktigt att vara lösningsorienterade och flexibla för att livet både på och utanför jobb ska fungera. Distansarbete under viss del av arbetstiden utifrån behov och uppdragets förutsättningar är därför möjligt, utan att för den sakens skull tappa det viktiga samarbetet med och närheten till dina kolleger.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom följande tekniska områden;

 • Amazon Web Services (AWS): Lambda, DynamoDB, S3, API Gateway
 • Generella Web-kunskaper: Javascript / HTML / CSS, React / React Native, Node, REST API:er
 • Generella IoT-kunskaper: MQTT, Embedded systems development (Linux)
 • Microsoft Azure-erfarenhet, Microsoft C#/.net/asp.net, Python, Linux

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som utvecklare hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår framtida verksamhet. Du behöver vara utvecklingsdriven och innovativ, och du är van vid att arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina projekt i mål. Du är ambitiös och har ett genuint intresse för teknisk utveckling samt har en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt och strukturerat sätt. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför våra kunders behov och att du är flexibel och kan bidra brett med idéer och förslag.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmåga att bygga goda relationer.

För att vara aktuell för tjänsten har du

 • Erfarenhet inom webbutveckling
 • Kunskap i React, Typescript, Node
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift
 • Följande är meriterande
  • Ingenjörsexamen inom maskinteknik, datateknik eller elektroteknik
  • Erfarenhet från skogen och/eller mobila maskiner
  • Arbete med eftermarknad och kundsupport
 • Erfarenhet av att arbeta i Git, Bitbucket, Jira

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Dasa som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller [email protected]

Dasa Control Systems AB startades 1989 och har idag 33 anställda. Vi är specialiserade på intelligenta styr- och informationssystem för tunga fordon, främst inom skog, entreprenad och materialhantering. Utveckling, produktion och försäljning styrs från huvudkontoret i Växjö och systemlösningar från Dasa levereras till kunder i hela världen. Vi skapar optimala lösningar för våra kunder då vi utvecklar såväl hårdvara som mjukvara och tar ansvar för det totala systemets funktionalitet i maskinen. Sedan 2012 ingår Dasa Control Systems i Indutrade-gruppen.