Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Outnorth

Tysktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorth!


Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorth strävar efter att leverera ”the best of Scandinavian Outdoor” till kunder över hela världen. Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch på den Europeiska online-marknaden. I Skandinavien har de en ledande position på marknaden och bolaget beräknas omsätta en halv miljard kronor under 2018.

Vi söker nu en tysktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorths Customer and Sales Support team i Växjö som även behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten förväntas starta omgående, är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget är på visstid men för rätt person finns det chans för en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Din främsta arbetsuppgift är att vara support till Outnorths tyska och svenska kunder som handlar på deras e-handel. Du kommer via telefon, chatt och mail svara på frågor och vara behjälplig när du kontaktas av kunder. Frågorna kan exempelvis handla om produkter, krediteringar, leverans, ordrar och reklamationer.

Du kommer även få agera stöd och ge rådgivande försäljning till kunder som vill ha mer information och råd om olika typer av outdoor-produkter. Arbetstiderna är främst på dagtid, men även helgarbete kan förekomma.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behärskar du det tyska språket i både tal och skrift. Du har en avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av liknande arbete som innefattat kundvård och kundservice. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning.

För att passa för rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du är:
• En effektiv, flexibel och lösningsorienterad person som har känsla för service och rådgivning
• Bra på att prioritera och hantera stress då du ibland kommer ha flera ärenden att lösa inom deadline.
• En trygg och stabil medarbetare som alltid har ett trevligt bemötande
• Intresserad av outdoor-aktiviteter och lyhörd.
• En person som är serviceminded och alltid vill leverera bästa möjliga service.

Då Outnorth bedriver sin e-handel i flera skandinaviska länder är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Andersson på telefonnummer 0470-32 38 33.

Fler jobb inom Administration/kundservice

Servicekoordinator till Pumphuset Sverige AB

Servicekoordinator till Pumphuset Sverige AB

Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice

Mötessamordnare till DHL Freight i Växjö

Mötessamordnare till DHL Freight i Växjö

DHL Freight | Kronobergs län, Växjö | Administration/kundservice

HR Administratör deltid till Örnsköldsvik

HR Administratör deltid till Örnsköldsvik

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice

Assistent till myndighet i Örebro

Assistent till myndighet i Örebro

Örebro län, Örebro | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 januari. Skynda dig att söka!