Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Trähusarbetare till Åseda


För kunds räkning söker vi medarbetare till deras husproduktion.
Tjänsten innebär en visstidsanställning inom OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns en stor chans till förlängning hos OnePartnerGroup.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i en produktionslinje som tillverkar småhus och styckehus med sedvanliga arbetsuppgifter vid husbygge. Det kan exempelvis innebära att lägga parkett, dra el och vatten, sätta panel, montera kök, kakla och snickra samt bygga upp husmoduler.

Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid, 06.00-15.00

Din profil
Som person ser vi att du är en initiativrik och social person som har skinn på näsan. Du är coachande, envis och trygg i dina kunskaper, samt att du gillar att arbeta effektivt. Samtidigt som du gillar att jobba självständigt är du bra på att samarbeta och uppskattar ordning och reda.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du kan tyda och läsa en ritning som innehåller måttkedja från höger respektive vänster. Förstå och kunna tyda symboler för eldragning och håltagning, samt kunna hantera spikpistol, skruvdragare och mätverktyg.

Det är meriterande om du har utbildning inom snickeri/bygg men inget krav. Dock är det krav på erfarenhet motsvarande för tjänsten.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes!

Industriarbetare sökes!

Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Montör

Montör

OnePartnerGroup Ljungby | Kronobergs län, Älmhult | Industri/Produktion

Arborrare

Arborrare

OnePartnerGroup | Skåne län, Osby | Industri/Produktion

Är du en teknisk kunnig montör?

Är du en teknisk kunnig montör?

OnePartnerGroup | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion