Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

3 STEP IT

Till 3 Step IT i Klavreström söker vi nu dig som vill arbeta extra!


Nu söker vi dig som vill arbeta extra som lagermedarbetare på 3 Step ITs anläggning i Klavreström. Arbetstiden är förlagd dagtid.
Anställningen är en behovsanställning och innebär att du måste ha en annan sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten.

Om kundföretaget
3 Step IT hjälper företag att planera och hantera regelbundna utbyten av datorer i syfte att gå mot en cirkulär ekonomi. Som specialister på cirkulär ekonomi erbjuder 3 Step IT kostnadseffektiv och ändamålsenlig IT-livscykelhantering där återanvändning är en central del. Under 2019 producerade (genom återtag, radering, återställning och återanvändning) 3 Step IT över 500 000 enheter i Norden, varav 230 000 av dessa genomfördes i Klavreström i Småland.

3 Step IT har haft hållbar IT och återanvändning i sitt DNA ända sedan bolaget bildades 1997, långt innan cirkulär ekonomi blev ett begrepp. Internationellt har detta resulterat i att 3 Step IT uppmärksammats för sitt betydande miljöarbete och mottog i november 2017 utmärkelsen ”Sustainability Award”, vid Leasing Life Conference i Amsterdam.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära lagerarbete, inventering och produktkontroll.

Här kommer du arbeta i en mycket trivsam miljö med härliga kollegor!

Din profil
Vi letar efter dig som sprider en positiv känsla runt om dig och trivs med att arbeta i en förändringsbenägen verksamhet!

För dig är det viktigt att kunna arbeta i grupp samtidigt som du inte har något problem med det självständiga arbetet. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är ansvarstagande, noggrann och ambitiös.

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du talar du flytande svenska och är lyhörd vad gäller instruktioner från arbetsledare. Då vissa instruktioner kommer på engelska är det viktigt att du kan förstå även dessa. Då det är dåliga bussförbindelser behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Tidigare erfarenhet inom lager är välkommet med inget krav, vi letar efter dig som har lätt för att lära och en god inställning!

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

C-chaufförer sökes till sommaren

C-chaufförer sökes till sommaren

Lager/logistik/transport