Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Micropower Sweden AB

Technical Support till Micropower

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1,4 miljarder SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen. Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Micropower är ett företag i stark tillväxt och som en av oss är du delaktig i både din egen och företagets utveckling. Är du tekniskt kunnig, älskar att lösa problem och trivs i en internationell miljö? Då kan detta vara drömrollen för dig! Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Växjö och har en global inriktning där du ger support till kunder över hela världen och även till våra egna dotterbolag.

Arbetsuppgifter
Som Technical Support hos Micropower kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa att våra kunder får den bästa tekniska supporten. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 

  • Teknisk support för hela produktsortimentet (batterier, batteriladdare och mjukvarubaserade produkter såsom portaler för fjärrövervakning och liknande) över telefon, e-post och chat.
  • Felsökning och reparation av elektronisk utrustning, både i vår verkstad och vid behov på plats hos kunder i Sverige och utomlands.
  • Stödja interna kunder så som övriga produktions-, kvalitets-och applikationsavdelningar.
  • Dokumentera utförda arbeten i vårt ärendehanteringssystem.
  • Delta i utvecklingsprojekt som representant för service och support.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och gillar att arbeta med människor.  Att du har en naturlig ådra för service och att alltid sätta kunden i främsta rummet är viktiga egenskaper hos dig som person, likväl som du förstår viken av att arbeta kvalitetsorienterat och säkerhetsmedvetet. Du har lätt för att presentera och kommunicera information och tycker det är roligt med kundkontakt och att hjälpa andra. Arbetet bedrivs både självständigt och tillsammans med kollegor då är det viktigt att du är prestigelös i ditt sätt att vara och inte rädd att rycka in där det behövs hjälp för stunden – du behöver vara en lagspelare som finns där för dina kollegor. Du besitter goda kunskaper i både svenska och engelska.
Du kommer ingå i ett härligt, sammansvetsat gäng där man stöttar och hjälper varandra.

För att vara aktuell för tjänsten har du;

  • Teknisk utbildning inom el/elektronik, gärna högskoleingenjör eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av felsökning och reparation av elektronisk och elektrisk utrustning, med fördel inom CAN-styrd kraftreglering, batteriladdning/-styrning, bilelektronik eller integration i olika fordon.
  • Kunskap och erfarenhet av nätverks- och IP-kommunikation, inklusive fjärrsupport via Telnet, SSH, Team Viewer och liknande lösningar.
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av högströmsapplikationer, molnbaserade tjänster och portaler.

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Micropower som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070 1497060.  
 

Fler jobb inom IT/Teknik

Serviceinriktad it-support

Serviceinriktad it-support

OnePartnerGroup Skellefteå AB | Västerbottens län, Skellefteå | IT/Teknik

Apputvecklare / Webbutvecklare sökes till Bozzanova

Apputvecklare / Webbutvecklare sökes till Bozzanova

Bozzanova AB | Västra Götalands län, Vänersborg | IT/Teknik

IT-konsult informationssäkerhet till Fujitsu

IT-konsult informationssäkerhet till Fujitsu

Fujitsu Sweden AB | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 6 december. Skynda dig att söka!
Scrum Master till Umeå

Scrum Master till Umeå

OnePartnerGroup Umeå AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik