Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Systemutvecklare till Linnéuniversitetet

Om oss

Letar du efter ett utvecklande jobb i en inspirerande miljö? På Linnéuniversitetet möter du studenter mitt i sitt livs kanske viktigaste utvecklingsperiod. Du möter engagerade forskare med passion för det de gör. Tillsammans bildar vi en trygg och nyfiken arbetsplats full med möjligheter och framtidstro.

Vårt behov av ambitiösa Systemutvecklare finns kvar oavsett konjunkturläge och vi erbjuder dig en trygg anställning med goda utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi dig med kapacitet och vilja att axla en viktig roll i vår fortsatta utveckling. Har du senior erfarenhet av kod och ett starkt intresse av systemutveckling? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter

Vår IT miljö är komplex och spänner över ett stort antal arbetsområden, från support, daglig drift och förvaltning till utveckling. Vi arbetar med effektiviseringar, samverkan och kontinuerlig utveckling för att ge bättre IT-stöd till universitetets olika verksamheter. Vi är ca. 60 medarbetare på IT-avdelningen, placerade både på Campus i Växjö och centralt i Kalmar – där vi snart flyttar in i nybyggda lokaler. I vårt utvecklingsteam, där du kommer att ingå, är vi åtta personer fördelade jämnt på bägge orterna.

Ditt uppdrag som systemutvecklare hos oss blir både att förvalta och vidareutveckla våra interna system. Du kommer arbeta i såväl stora som små projekt men ofta med uppgifter av förvaltningskaraktär så som vidareutveckling, felsökning, testning och buggrättning av IT system.

En viktig del av ditt arbete ligger i att ha en god kommunikation med våra interna uppdragsgivare. Detta för att du ska kunna utveckla behovsanpassade och resurseffektiva lösningar samt för att säkerställa användarvänligheten av våra system.

För serverutveckling använder vi C#, .NET Framework, .NET Core, Entity Framework, Asp.Net MVC och Windows Services. Vi använder oss också av RabbitMQ som meddelandekö för händelsebaserade integrationer. För klientsidan använder vi grundläggande HTML, Javascript och CSS. Källkodshantering sker i Git, planering och test i TFS.

Tjänsten gäller tillsvidare på heltid (provanställning kan komma att tillämpas) och placeringen är antingen i Växjö eller i Kalmar. Resor mellan orterna förekommer.

 

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som Systemutvecklare hos oss bör du trivas med att arbeta i en stor organisation med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du har ett stort engagemang och ett genuint intresse för systemutveckling och teknik, kombinerat med en god förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt och strukturerat sätt. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför vår verksamhets behov och att du är lösningsfokuserad och kan bidra brett med idéer och förslag.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Relevant IT-utbildning på högskolenivå eller enligt arbetsgivaren motsvarande utbildning
  • Meriterande med erfarenhet av .NET
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 31:e maj 2020, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Linnéuniversitetet som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39. Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.
 

Fler jobb inom IT/Teknik

AFRY söker Projektör till Kalmar

AFRY söker Projektör till Kalmar

Kalmar län, Kalmar | IT/Teknik

RegionByggchef till IP-Only

RegionByggchef till IP-Only

Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

Systemkonsult inom IT-säkerhet

Systemkonsult inom IT-säkerhet

Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Connectivity App Developer till SVP Worldwide

Connectivity App Developer till SVP Worldwide

Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik