Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Sommarjobb - Produktionsmedarbetare till företag i Hovmantorp

Nu söker vi sommarjobbare till Remondis i Hovmantorp mellan veckorna 25-30! 

Arbetsuppgifter
Företaget du kommer arbeta på hanterar återvinning och har främst specificerat sig på återvinning av olika ljuskällor. Du kommer arbeta med att hantera avfall genom att sortera, separera och hantera farligt avfall på ett säkert sätt. Arbetsuppgifterna kan variera dag för dag och det är viktigt att du kan se helheten och hjälpa till där det behövs. 

Din Profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara 18 år + och gärna har arbetat inom processindustrin tidigare, alternativt haft ett självständigt/varierat arbete där du lärt dig ha överblick för helheten. Du får inte vara rädd för att ta i och hoppa in där det behövs. Du ska kunna arbeta i grupp och självständigt, i produktionsprocessen jobbar man i grupp om 2-3 personer per arbetslag, man jobbar med skyddsmask/andningsmask och heltäckande kläder eftersom vissa avfall kan vara farliga. 

Arbetet kan innefatta tunga lyft. 

Omfattning
Tjänsten är ett sommarjobb mellan veckorna 25-30.
Befattning/titel: Produktionsmedarbetare 
Ort: Hovmantorp
Start: 19.06.2023
Arbetstider: Dagtid mån-fre

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fler jobb inom Övrigt

Nu söker vi en Odlingsassistent!

Nu söker vi en Odlingsassistent!

VÄXA odling i Sverige AB | Örebro län, Kumla | Övrigt

VI söker dig som vill bo och arbeta i Örnsköldsvik

VI söker dig som vill bo och arbeta i Örnsköldsvik

Jobba & Lev Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Övrigt

Utbilda dig till saneringstekniker!

Utbilda dig till saneringstekniker!

Ocab Mitt AB | Västmanlands län, Västerås | Övrigt

Utbilda dig till saneringstekniker!

Utbilda dig till saneringstekniker!

Ocab | Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt