Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

BLEKINGE ROT AKTIEBOLAG

Snickare till Blekinge Rot i Växjö

Blekinge Rot AB är inne i ett expansivt skede och behöver nu fler skickliga och drivna medarbetare. Till vår verksamhet i Växjö söker vi erfaren Snickare/ Byggnadsträarbetare till entreprenadverksamheten i Kronoberg.

Som yrkesarbetare hos oss arbetar du med traditionell byggverksamhet där uppdragen i huvudsak består av större entreprenadbyggnationer, men även mindre nybyggnationer och renoveringar.

Din erfarenhet
Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet som träarbetare/ snickare med yrkesbevis. Har du därtill även några års erfarenhet som byggnadssnickare är det starkt meriterande.

B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp, och du har förmåga att skapa goda relationer till såväl kolleger, kunder som leverantörer. Du är en skicklig hantverkare som lägger en stolthet i ditt arbete och gillar att prestera på hög nivå i en verksamhet som du kan stå för.

Vi erbjuder
Blekinge Rot AB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus.

Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka. Vår historia som familjeägt entreprenörsföretag lever kvar i vår goda och familjära stämning.

Kompetenshöjande utbildningar är något vi förespråkar.

Din ansökan
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sök tjänsten via länken i annonsen. Detta är en direktanställning hos Blekinge Rot som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Herbst på telefonnummer 0768-76 09 09.

Välkommen med din ansökan!

Vi är ett etablerat byggföretag med säte i Ronneby. Företaget som ingår I GRE AB, bildades 1983 och är idag ett medelstort byggföretag med ca 50 personer anställda. Vår inriktning är mot bostäder, kontor och industri, där såväl nyproduktion som ombyggnader förekommer. Inom en verksamhetsradie på ca 15 mil från Ronneby finns våra idag återkommande beställare, inom kommun, landsting, allmännyttiga företag, försvaret, och privata beställare. Vår ekonomiska status har sedan flera år tillbaka årligen fastställts till AAA av D&B .

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Erfarenhet från mark och anläggningsbranschen och vill prova något nytt?

Erfarenhet från mark och anläggningsbranschen och vill prova något nytt?

OnePartnerGroup | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Gillar du att skruva och älskar kaffe? Kaffekompaniet söker servicetekniker!

Gillar du att skruva och älskar kaffe? Kaffekompaniet söker servicetekniker!

Kaffekompaniet Din Pauspartner AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Projektledare ventilation till Umia Syd

Projektledare ventilation till Umia Syd

Umia Syd AB | Skåne län, Malmö | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Platschef till Derome

Platschef till Derome

Derome AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk