Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Säljare till Håkanssons Maskinaffär

För att stärka vår närvaro på marknaden söker vi nu en aktiv säljare som vill arbeta inom ett eller flera av våra affärsområden!

Ditt uppdrag
Vi på Håkanssons Maskinaffär är en stabil ägare och jobbar med kvalitativa premiumprodukter vad gäller traktorer, grävmaskiner och grönytemaskiner m.m.  
I uppdraget som säljare ansvarar du för befintlig kundstock och bearbetar aktivt nya kunder, som i huvudsak befinner sig i Kronobergs-, Blekinge- och Kalmar län.
Vidare tar du ett helhetsansvar i affären mot kund, leverantör och försäkrar dig om att vi levererar en produkt enligt kundens förväntning. Du ansvarar för hela affären, från start till leverans vilket också inkluderar vissa administrativa arbetsuppgifter som kommer med affären.

Du säljer nya och begagnade maskiner med tillhörande tjänster samt i förekommande fall service- och reparationsavtal.
I försäljningsarbetet har du stöd av en professionell serviceorganisation och våra leverantörers produktspecialister.
Att kunden är i centrum är en självklarhet och du trivs med att erbjuda dina kunder en service utöver det vanliga.

Många av våra kunder har varit oss trogna i generationer, och det är av stor vikt att vi fortsätter att bevara den traditionen.   

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse i maskiner och som tycker det är roligt att lära sig nya produkter. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller hög service och med en vilja att förvalta o utveckla vårt varumärke som fristående och flexibel privat aktör bland stora kedjor.
Som säljare hos oss förmedlar du kunskapen om våra produkter på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som tycker om försäljning och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du är en relationsbyggare som förstår värdet av att ha en hög närvaro ute hos dina kunder. Du behöver brinna för det personliga mötet, trivas i det lilla företaget och att driva affären i mål.

Som säljare hos oss blir du del av ett företag som präglas av ett familjärt klimat. Du får en självständig roll där du får arbeta med produkter av hög kvalitet. 

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:

  • Några års erfarenhet av försäljning B2B
  • Erfarenhet av offentlig upphandling
  • Ett intresse för produkten och inom det område våra kunder verkar

Du behöver också ha viss erfarenhet av försäljning där produkten du säljer inte är färdig och kan se olika ut beroende på kundens behov. 

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail [email protected].

 

Håkanssons Maskinaffär AB är ett familjeägt företag med en liten, lyhörd och effektiv organisation med korta beslutsvägar.
Sedan 1922 har vi servat Kronobergs landsbygd med maskiner och service i centrum. Vårt erbjudande riktar sig även till er med entreprenadverksamhet, grönytevård och småskaligt skogsbruk
Vår verksamhet driver vi från egna anläggningar i Växjö och Ljungby och verkar i huvudsak i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län.
Från båda våra anläggningar erbjuder vi försäljning, reservdelar och service i verkstad och via servicebussar ute på fältet.
I våra butiker finner ni utrustning för inomgård, skog, grönytor m.m.
Vi är återförsäljare av Kubotas breda sortiment av maskiner tillsammans med en rad välkända märken inom respektive produktområde. Allt för en komplett leverans.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Domino Sweden AB - Göteborg | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
B2B Säljare inom livsmedel med fokus på mat från Balkan!

B2B Säljare inom livsmedel med fokus på mat från Balkan!

Rosseto Trade AB | Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning