Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Säljare med utbildningsansvar till Griffel

Om oss
Griffel befinner sig i en expansionsfas med en ambition att växa ytterligare. Idag har vi fyra säljare som skapar och vidareutvecklar affärer hos nya såväl som hos befintliga kunder. För att kunna uppfylla våra kunders behov söker vi nu dig som vill ta dig an utmaningen att i första hand driva vårt affärsområde verksamhets-IT till nästa nivå.

Lockas du av att få utveckla våra kunders IT-nytta genom innovativa samarbeten? Då har du chansen att utvecklas vidare tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare med utbildningsansvar jobbar du självständigt med dina egna kunder men du har också hjälp av, och samarbetar med, dina säljkollegor och kollegerna på support- och konsultavdelningen.

Vårt affärsområde verksamhets-IT är ett område som vi ser växer mycket snabbt och där vi har kunder som har behov av tillförlitliga och affärsnyttiga tjänster. I rollen som säljare med utbildningsansvar får du en egen säljbudget samt ansvar för ett antal kundkonton. Ditt ansvar innefattar till viss del nykundsbearbetning men främst blir din uppgift att utveckla befintliga kunder för att de ska uppnå bästa möjliga behovsanpassade helhetslösning med hjälp av Griffels IT-lösningar.

I din roll ingår även ansvar för utbildning av våra kunder i exempelvis Microsoft 365 med tillhörande tjänster så att de fullt ut kan dra nytta av de möjligheter som Microsoft erbjuder. Vidare finns möjligheterna att få en central roll i att utveckla affärsområdet utbildning när det gäller försäljning, paketering och strategi.

Våra kunder återfinns främst i Kronobergs län och utgörs av små och medelstora företag inom alla branscher. Det våra kunder har gemensamt är att de värdesätter snabb och kvalificerad support, samt att vi erbjuder dem en helhetslösning för deras digitala utveckling.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Växjö.

Din profil
I rollen som säljare med utbildningsansvar hos oss behöver du ha ett stort kundfokus och förmåga att utifrån våra kunders behov kunna föreslå lämpliga lösningar. Du värdesätter kundrelationer och trivs med att bygga och förvalta dessa. Vi tror även att du har en övergripande IT- kompetens och förståelse och ett starkt intresse för digital utveckling och hållbarhet.

Som person är du driven, prestigelös och nyfiket lösningsorienterad och du trivs i en miljö där kundfokus- och kundrelationer sätts i främsta rummet

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har

  • God erfarenhet av försäljning B-2-B inom tjänstesektorn, gärna nykundsbearbetning
  • Erfarenhet av IT-branschen eller liknande
  • God vana av affärssystem
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 2020-12-13 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Griffel som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 39.

Griffel är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. Via våra affärsområden kommunikationstjänster, servertjänster och verksamhets-IT hjälper vi våra kunder att utveckla sin verksamhet.
Vårt eget fibernät i Växjö gör vår position unik och möjliggör ett helhetsansvar i leveransen eftersom vi inte är beroende av någon underleverantör. Våra kunder är små och medelstora företag inom alla branscher som värdesätter snabb och kvalificerad support samt vill utvecklas tillsammans med oss. Läs gärna mer på www.griffel.se