Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Håkanssons Maskinaffär AB

Reservdelsansvarig med stort kundfokus

Vi söker en Reservdelsansvarig med butiksansvar till vår anläggning i centrala Växjö!

Ditt uppdrag
Som reservdelsansvarig hos oss ansvarar du för reservdelar och tillbehör, samt att vi har rätt produkter för vår verkstad och butik. Arbetsuppgifterna innebär att ta hand om inkomna beställningar och administrationen kring dem. Du kontrollerar lagersaldon och gör löpande inköp hos våra leverantörer. 
Vidare ansvarar du för inventering av lager & butik och det är dig kunden möter i vår butik.

Erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll, och har kunskap om inventering, lageroptimering och inköp.
Tjänsten innebär en hel del administration och därför ser vi att du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.  
Som person är strukturerad, prestigelös, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med vårt team. Du ser alltid till att kunderna får bästa tänkbara service.

Din profil
Som person är strukturerad, prestigelös, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans i team. Du är duktig på logistik och förstår vikten av ordning och reda i lagermiljö. 
I denna roll är det stort fokus på kund och service och därför är det viktigt att du är serviceminded och trivs med att sätta kunden i främsta rummet.
Kanske är du inom branschen idag, och har kunskap eller intresse av våra produkter, och vill utvecklas i en annan roll?

Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra samt truckkort.
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. B-körkort är ett krav.

 Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail [email protected].

 

Håkanssons Maskinaffär AB är ett familjeägt företag med en liten, lyhörd och effektiv organisation med korta beslutsvägar.
Sedan 1922 har vi servat Kronobergs landsbygd med maskiner och service i centrum. Vårt erbjudande riktar sig även till er med entreprenadverksamhet, grönytevård och småskaligt skogsbruk
Vår verksamhet driver vi från egna anläggningar i Växjö och Ljungby och verkar i huvudsak i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län.
Från båda våra anläggningar erbjuder vi försäljning, reservdelar och service i verkstad och via servicebussar ute på fältet.
I våra butiker finner ni utrustning för inomgård, skog, grönytor m.m.
Vi är återförsäljare av Kubotas breda sortiment av maskiner tillsammans med en rad välkända märken inom respektive produktområde. Allt för en komplett leverans.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Euromaint Rail AB | Stockholms län, Solna | Bygg/anläggning/hantverk

Drifttekniker till COOR hos Stockholm Exergi!

Drifttekniker till COOR hos Stockholm Exergi!

Coor Service Management AB | Stockholms län, Stockholm | Bygg/anläggning/hantverk

Elektriker till COOR hos Stockholm Exergi!

Elektriker till COOR hos Stockholm Exergi!

Coor Service Management AB | Stockholms län, Stockholm | Bygg/anläggning/hantverk

Drift- och underhållstekniker till Statkraft Harrsele

Drift- och underhållstekniker till Statkraft Harrsele

Statkraft Sverige AB - Umeå | Västerbottens län, Vännäs | Bygg/anläggning/hantverk