Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OUTNORTH AB

Redovisningsekonom till Outnorth

Outnorth är ett av norra Europas ledande e-handelsbolag. Med grymma, nytänkande medarbetare och samarbetspartners gör vi världen lite bättre varje dag genom att få fler människor att vilja vara ute i naturen, och genom att aktivt bidra till hållbarhet och omtanke om miljön.
Vi söker nu en Redovisningsekonom med driv och vilja att växa tillsammans med oss i en spännande bransch som går på högtryck.

Som Redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande redovisning, kontoavstämningar samt månads- och årsbokslut. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på erfarenhet och belastning. Du kommer även ansvara för vår kundreskontra, fakturering av företagsfakturor, utläggsredovisning samt bankkontoavstämningar. Du blir en viktig resurs i ekonomiteamet och förutom ovan arbetsuppgifter kommer du även vara insatt i andra flöden för att få en komplett bild av bolagets ekonomiska struktur.

Du ingår i vårt ekonomiteam om 6 kolleger på Outnorths huvudkontor i Växjö, och du rapporterar till CFO som också finns på plats i Växjö.

För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsekonom hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, högt tempo och snabb tillväxt. Du behöver vara väl förtrogen med en ekonomiavdelnings processer och du har en god förmåga att arbeta självständigt och ta de initiativ som krävs för att driva utvecklingen framåt inom ditt ansvarsområde.

Som person är du strukturerad, proaktiv och flexibel för att kunna hantera ett stort workflow i en snabbväxande organisation. Du är noggrann och levererar resultat med god precision även under tidspressade förhållanden. Du har lätt för att lära dig nya saker och förmåga att kunna se helheten samtidigt som du har öga för detaljer.

Du trivs med att ha många interna kontakter där du är lösningsorienterad och serviceminded inför dina kollegors behov. Vi tror att du är en genuin lagspelare, med andra ord är du en kommunikativ, engagerad, prestigelös och lyhörd kollega.

Har du erfarenhet av ledande befattning och ett intresse för ledarskap ser vi det som meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten har du

 • med fördel eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst
 • erfarenhet av momsredovisning
 • erfarenhet av och god kunskap kring bokföring och redovisning
 • erfarenhet av självständigt bokslutsarbete och rapportering
 • erfarenhet av kontoavstämningar
 • goda språkkunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift
 • goda excelkunskaper

Meriterande kvalifikationer för tjänsten är:
 

 • kunskap kring internationella momsregler
 • erfarenhet av affärssystemet SAP
 • erfarenhet av intercompany-avstämningar
   

Vad vi erbjuder

På Outnorth arbetar vi för att få fler människor att komma ut i naturen och delar intresset internt för aktivitet och friluftsliv. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och är stolta partners till 1% for the Planet.

På Outnorth gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss råder ett öppet klimat där det går snabbt från beslut till genomförande där vi värdesätter våra medarbetares idéer och viljan till att påverka för att utveckla organisationen. Du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan – det är genom att uppmuntra nya idéer och initiativ som vi har lyckats hålla oss i framkant i branschen sedan starten.

Tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på, och vi gillar så klart att ha riktigt kul på jobbet!

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Outnorth som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.
 

Outnorth är Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och marknadsför och säljer kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus. Vi jobbar för att få fler människor att vistas utomhus mer, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå, oavsett om de är ute efter en naturupplevelse eller en uteaktivitet och oavsett om det handlar om kläder och prylar eller om själva upplevelsen. Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch och med Egmont som huvudägare fortsätter vi nu vår positiva tillväxt.

Vi finns på två orter, Växjö och Göteborg. Totalt är vi ca 140 tillsvidareanställda. Vårt lager och Own Brands är placerade i Torslanda, Göteborg. På vårt kontor i Växjö sitter inköp, marknad, kundtjänst, ekonomi samt IT. Vi har även två butiker placerade i Växjö samt Kalmar. Vi ingår tillsammans med norska Fjellsport Group samt SkittFiske i Outnordic Invest som är en del av Egmontkoncernen. Outnorth omsatte 1,1 miljarder SEK under 2021. Den danska mediekoncern Egmont blev 2018 majoritetsägare i Outnorth och har parallellt investerat i flera andra e-handelsbolag, bland annat Bagaren och Kocken och Royal Design.

Läs mer om bolagen här: www.outnorth.se www.egmont.com

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Inköpare till Scanlube i Göteborg!

Inköpare till Scanlube i Göteborg!

Scanlube AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitets- och miljösamordnare inom medtech – Föräldravikariat

Kvalitets- och miljösamordnare inom medtech – Föräldravikariat

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig till PG & WIP i Åseda

Ekonomiansvarig till PG & WIP i Åseda

PG & Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Kinnarps AB

Ekonomiassistent till Kinnarps AB

Kinnarps AB, Falköping | Västra Götalands län, Falköping | Ekonomi/redovisning/inköp