Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Redovisningsekonom till Outnorth

Vi söker nu en Redovisningsekonom med driv och vilja att växa tillsammans med oss i en spännande bransch som går på högtryck. Du blir en nyckelperson i vårt effektiviseringsarbete då vår kraftiga tillväxt ställer krav på ständiga effektiviseringar. Du ingår i vårt ekonomiteam om fem kolleger på Outnorths huvudkontor i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande redovisning, kontoavstämningar samt månads- och årsbokslut. Du kommer även ansvara för vår kundreskontra, fakturering av företagsfakturor, utläggsredovisning samt bankkontoavstämningar. Du blir en viktig resurs i ekonomiteamet och förutom ovan arbetsuppgifter kommer du även vara insatt i andra flöden för att få en komplett bild av bolagets ekonomiska struktur.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsekonom hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, högt tempo och snabb tillväxt. Du behöver vara strukturerad, proaktiv och flexibel för att kunna hantera ett stort workflow i en snabbväxande organisation. Du är noggrann och levererar resultat med god precision även under tidspressade förhållanden. Du har lätt för att lära dig nya saker och förmåga att kunna se helheten samtidigt som du har öga för detaljer. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad och trivs med att ha många interna kontakter där du är lösningsorienterad inför dina kollegors behov. Som person är du rak, öppen och prestigelös, du fungerar väl i grupp och gillar att samarbeta.

För att vara aktuell för tjänsten har du

 • akademisk utbildning inom ekonomi, med fördel civilekonomexamen
 • erfarenhet av och god kunskap kring bokföring och redovisning
 • erfarenhet av kontoavstämningar
 • erfarenhet av bokslutsarbete
 • mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift
 • mycket goda excelkunskaper

Meriterande kvalifikationer för tjänsten är:

 • kunskap kring internationella momsregler
 • erfarenhet av utläggsredovisning
 • vana av stora transaktionsmängder och flöden
 • god kunskap kring skatte- och momsregler
 • erfarenhet av affärssystemen SAP och Navision

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 31:a oktober 2020, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Detta är en direktanställning hos Outnorth som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.
 

Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorth strävar efter att leverera ”the best of Scandinavian Outdoor” till kunder över hela världen. Vi har anor tillbaka så långt som till 1926 men namnet Outnorth lanserades så sent som i maj 2012, då Outnet och GetOut gick samman och bildade Outnorth. Outnorth ingår tillsammans med norska Fjellsport Group AS i Outnordic Invest som är en del av Egmontkoncernen med ca 1,6 miljarder EUR i omsättning och ca 6600 medarbetare. Outnorth omsatte 705 MSEK under 2019.
Läs mer om oss på outnorth.se