Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Micropower Sweden AB

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.
Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning överstigande 1 miljard SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.

Med placering i Växjö söker nu Micropower en provningstekniker till avdelningen produktionsteknik. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Till avdelningen för produktionsteknik söker vi nu en provningstekniker

Dina arbetsuppgifter
Som Provningstekniker tar du fram och underhåller testmetoder för såväl mjukvara som hårdvara. Du sätter upp provningsstationer för produkterna i produktionen samt säkerställer att dessa uppfyller gällande lagar. I tjänsten ingår även beställning av utrustning till provningen samt förvaltning och utveckling av provningsarbetet. Detta innefattar förutom programmering och mekanik även elektroniktester och starkströmstester.
En annan viktig del av tjänsten är att fungera som en intern support för medarbetarna inom provningen samt utbilda vid ny eller uppdaterad utrustning.
Du har interna kontaktytor med exempelvis produktion, utveckling och product management
Detta är tjänsten för dig som vill bli en viktig spelare i Micropowers fortsatta utveckling. Ta chansen att växa inom ditt intresseområde i ett bolag som satsar stort i regionen och på att utveckla mer miljövänliga produkter. 

Din profil
För att lyckas i rollen krävs att du arbetar med god struktur i såväl dokumentation som ledning av projekt. Du har alltid kundens bästa i fokus och stöttar såväl externt som internt. Du får gärna vara praktiskt lagd med stort tekniskt intresse. Då mycket av arbetet sker tillsammans med kollegor ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och trivs som lagspelare. Du tänker ständigt på kvalitet och har säkerhetsaspekten med i allt du gör.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har

  • relevant utbildning inom exempelvis elektronik eller liknande
  • några års arbetslivserfarenhet inom passande område (elektronik, provning, produktionsteknik eller liknande)
  • Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du har

  • kunskaper inom LabVIEW, Teststand, SQL och Access
  • Goda kunskaper inom programmering är meriterande
  • erfarenhet av att ha arbetat med starkström

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Micropower Sweden AB som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Statkraft Sverige AB (Halland) | Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Ångermanälven

Drift- och Underhållstekniker, Ångermanälven

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Strömsund | Ingenjörsyrken

ViaCon rekryterar Teknisk Säljare inom Bro & Kulvert

ViaCon rekryterar Teknisk Säljare inom Bro & Kulvert

Viacon AB - Stockholm | Stockholms län, Sollentuna | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!