Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OneNordic

Projektledare till ONE Nordic i Växjö

Om oss
ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Projektledare till ONE Nordic i Växjö

ONE Nordic söker nu en driven projektledare till vår verksamhet i Växjö. Vi står inför en spännande fas där du som Projektledare kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare driver du entreprenader, service och underhåll i våra kunders elnät. Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt, såväl avtal som entreprenader, på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår kalkylering av framtida uppdrag, att planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans.

Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen.

Din profil
Du har relevant arbetslivserfarenhet som projektledare eller motsvarande samt god teknisk förståelse, gärna inom elkraftsområdet eller markentreprenader men det är inget krav. Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga relationer.
Du trivs med, och har erfarenhet av, att leda och organisera personal och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Du tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö
• Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

Ansökan och frågor
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 februari 2020.

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Fler jobb inom IT/Teknik

Fullstack-utvecklare till GrowMe

Fullstack-utvecklare till GrowMe

Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

Fullstack-utvecklare till GrowMe

Fullstack-utvecklare till GrowMe

Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

IT-tekniker/IT-support sökes!

IT-tekniker/IT-support sökes!

Örebro län, Örebro | IT/Teknik

Elkraftstekniker till Gislaved Energi

Elkraftstekniker till Gislaved Energi

Gislaved Energi | Jönköpings län, Gislaved | IT/Teknik