Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nyföretagarcentrum

NyföretagarCentrum söker Verksamhetschef/Rådgivare

NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning till alla som vill starta eget företag. Vi möjliggör att fler nya, livskraftiga företag bildas som i sin tur bidrar till samhällets utveckling. Nu söker vi dig som brinner för företagande och vill göra en stark insats för ett levande näringsliv i Kronoberg.

Uppdraget
Uppdraget som verksamhetschef/rådgivare är på konsultbasis. Du förväntas vara drivande hela vägen från vision till utveckling och genomförande. Du ansvarar för verksamhetens drift, utveckling, administration och finansiering samt redovisar direkt till styrelsen. Styrelsen, som består av företrädare från näringsliv och akademi, samarbetar aktivt med kommunernas näringslivsavdelningar och Region Kronoberg. Dessa parter utgör en viktig resurs och stöd i ditt arbete.

Kärnan i verksamheten är personlig rådgivning, främst via digitala möten, till blivande och nystartade företagare. I ditt uppdrag ingår även att arrangera och medverka vid seminarier samt driva nätverksaktiviteter och digital marknadsföring. En viktig del i rollen är att utveckla vårt nätverk av samarbetspartners, samt att synliggöra NyföretagarCentrum genom våra olika kanaler och nätverk.

Vår vision är att verksamheten ska växa och utvecklas i hela Kronoberg vilket innebär att vi önskar utöka antalet samarbetspartners och rådgivare för att möta den efterfrågan som finns på rådgivning.

Din profil
En drivande personlighet och ett stort engagemang är en förutsättning för att trivas och lyckas med uppgiften. Det är viktigt att du har erfarenhet av företagande genom att med framgång ha drivit eget och är van att ha budgetansvar. Du bör ha ett coachande förhållningssätt och ha förmågan att möta alla människor på ett bra och professionellt sätt.

Som NyföretagarCentrums ansikte utåt i regionen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du trivs med en utåtriktad roll. Vi tror att du är en person med genuint intresse för affärsutveckling och försäljning samt att du har ett stort nätverk inom näringslivet i Kronoberg.

Om NyföretagarCentrum
Vi ingår i NyföretagarCentrum Sverige som är Sveriges ledande skapare av nya livskraftiga företag. NyföretagarCentrum i Växjö, Alvesta, Uppvidinge, Lessebo och Tingsryd är en stiftelse som främjar nyföretagande och entreprenörskap genom kostnadsfri personlig och konfidentiell rådgivning. NyföretagarCentrum finansieras av vårt lokala näringsliv och det offentliga. Vi samarbetar med andra företagsfrämjande organisationer i syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för nyföretagande.

Din ansökan
Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök via annonsen på www.onepartnergroup.se.
Uppdraget är på konsultbasis och motsvarar en 50% tjänstgöring.

Observera även att OnePartnerGroup inte medverkar aktivt i själva rekryteringsprocessen, utan vid eventuella frågor hänvisar vi dig till stiftelsens ordförande Hans Svegmar på 0708-111 16 70 eller [email protected]
 

Vi ingår i NyföretagarCentrum Sverige som är Sveriges ledande skapare av nya livskraftiga företag.
NyföretagarCentrum i Växjö, Alvesta, Uppvidinge, Lessebo och Tingsryd är en stiftelse som främjar nyföretagande och entreprenörskap genom kostnadsfri personlig och konfidentiell rådgivning. NyföretagarCentrum finansieras av vårt lokala näringsliv och det offentliga. Vi samarbetar med andra företagsfrämjande organisationer i syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för nyföretagande.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Teknisk IT-chef & projektledare till UppCom

Teknisk IT-chef & projektledare till UppCom

Uppcom AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Chef/Ledning

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Hörmann Svenska rekryterar Montagechef Industri

Hörmann Svenska rekryterar Montagechef Industri

Hörmann Svenska AB | Stockholms län, Stockholm | Chef/Ledning

Produktionschef till Örnfrakt Örnsköldsvik

Produktionschef till Örnfrakt Örnsköldsvik

Örnfrakt Ekonomisk förening | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 oktober. Skynda dig att söka!