Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PLS Truck Bodies AB

Montörer till PLS Truck & Bodies i Rydaholm

Just nu står våran kund PLS Truck & Bodies inför en stor tillväxtresa och vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa tillsammans med oss. 

Dina arbetsuppgifter

Som montör på PLS Truck Bodies kan du arbeta inom flera olika områden såsom el, chassi, skåp eller dörrmontering. 
Några av de moment som kan förekomma i din vardag är – montering, borrning, kapning, el-dragning, enklare ritningsläsning och förståelse för elschema. Dina dagliga uppgifter styrs efter kundspecifika ordrar. Arbetet bedrivs ibland självständigt, men ofta arbetar ni flera personer på samma order och hjälps åt med delar av monteringen. 
 

Din profil

Den som söker denna tjänst skall känna sig trygg i att arbeta med praktiska moment och känna sig bekväm med att arbetsuppgifterna kan variera. 
Du trivs med att lära dig nya saker dagligen och har ett gediget intresse att utvecklas inom ditt arbete. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp, därför är det väldigt viktigt att du har en god vana att kunna arbeta både självmant samt att samarbeta med andra. 
 

För att lyckas i tjänsten har du:

  • Ett fordonstekniskt intresse.

  • Arbetat tidigare med praktiska uppgifter såsom montering eller liknande industribaserade yrken.

  • Intresse och vilja att lära sig. 

  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
     

Meriterande erfarenhet för tjänsten, men inte ett krav: 

  • Fordonsteknisk bakgrund (bilmekaniker, tungmekaniker eller liknande)

  • Fordonselektrisk erfarenhet

  • Erfarenhet av montering utav chassikomponenter, el-komponenter samt hydraulik 

PLS Truck Bodies ligger i Rydaholm, därav ser vi gärna att du har B-körkort och tillgång till bil då pendling kan förekomma om man inte bor på orten. 

Placeringsort: Rydaholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: måndag – torsdag mellan 06.35–16:00 och fredag mellan 06.35–13.00.
 

Anställningsform
Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du först kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter överenskommelse övergå till PLS Truck Bodies. Som anställd hos oss kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

PLS Truck Bodies har man sedan 1957 tillverkat släp och lastbilspåbyggnader. Vid fabriken i Rydaholm specialiserar man sig på att tillverka effektiva och hållbara skåpslösningar mot transportsektorn. Med sin nästa 70-åriga erfarenhet skapar man kundanpassade transportverktyg för att underlätta och effektivisera det dagliga arbetet i transportsektorn.