Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montörer till kommande uppdrag

Spontanansökan för kommande montörsuppdrag
För att ligga steget före vid framtida, spännande montörsuppdrag söker vi på OnePartnerGroup efter duktiga kandidater. Vi letar efter montörer som vill växa i rollen och som vill utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen och skicka en spontanansökan så gör vi allt för att hitta den perfekta tjänsten för just dig. 

Din profil
Vi söker dig som är en pålitlig medarbetare som gillar att jobba i team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat som montör eller inom industrin. Det är meriterande om du innehar truckkort. Vi lägger stor vikt vid personligheten och ser därför att du är en framåtlutad, engagerad och social person.

Som konsult representerar du OnePartnerGroup och är vårt ansikte utåt mot kunderna, vi ser därför att du är en driven person med ett positivt bemötande. Du måste vara minst 18 år för att vara aktuell.  De flesta av våra uppdrag är på heltid.

Välkommen med din spontanansökan!