Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Digital marknadskommunikatör till Blinto

Vill du jobba med marknadsföring hos en av Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst? Är du en kreativ och kommunikativ person som drivs av att skapa och skriva engagerande content? Hos Blinto får du möjlighet till att forma och bygga vidare på en fantastisk tillväxtresa och ta dig an en helt ny roll inom bolaget. Vi söker nu en kreativ digital marknadskommunikatör till vårt kontor i Växjö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är
Som digital marknadskommunikatör kommer du planera och skriva slagkraftiga texter dels till Blintos egna kanaler såsom hemsida, informationssidor, sociala medier och nyhetsbrev men också till varumärkesbyggande extern kommunikation såsom pressreleaser & samarbeten. Arbetet är varierande och stort fokus kommer vara på att utveckla vårt varumärke genom att skapa såväl nytt marknadsmaterial som att producera och omarbeta befintligt med stort fokus på digitala kanaler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

  • Skapa budskap för kommersiella kampanjer och varumärkesbyggande aktiviteter  
  • Skriva SEO-anpassade texter till webben, t.ex. produktbeskrivningar och artiklar  
  • Producera engagerande och säljande innehåll till nyhetsbrev, trycksaker och annonser (både digitalt och print)  

Då det är en ny roll inom bolaget så finns det stora möjligheter för nytänkande, initiativtagande och personlig utveckling. Dessutom kommer du till ett härligt, sammansvetsat gäng där man stöttar och hjälper varandra.

Din profil
Som person är du kommunikativ och gillar att ta eget initiativ. Du har förmåga att organisera, strukturera och planera. Vidare är du prestigelös och trivs med att samarbeta med andra kolleger. Slutligen tror vi att du är en person som trivs i en självständig miljö, där du får driva dina arbetsuppgifter framåt och tycker om att få saker gjorda samtidigt som du bidrar till att gemensamt vidareutveckla sättet att arbeta med marknadsföring.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

  • Har en utbildning inom marknadsföring eller kommunikation, alternativt något eller ett par års arbetserfarenhet inom området.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

En del i urvalsprocessen är att du som kandidat kommer få utföra ett arbetsprov.

Meriterande

  • Kunskap och/eller förståelse för SEO
  • Kunskaper i Google Analytics
  • Kunskaper i Adobe-serien 
  • Tidigare erfarenhet av copywriting

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 31 oktober men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Blinto som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070–1497060.  

Blinto.se är en nätauktionstjänst för maskiner, fordon och andra professionella produkter, där tusentals budgivare från hela Europa lägger bud på intressanta objekt. Vi grundade Blinto hösten 2018 för att ge våra medlemmar och användare en komplett nätauktionstjänst byggt på modern digital teknik kombinerat med högsta personliga service. Vi verkar över Sverige och det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Läs gärna mer på www.blinto.se