Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Marknadschef

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

För konsultuppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en Marknadschef.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund står inför en stor digital förändringsresa och som marknadschef kommer du att driva på arbetet med marknadsstrategier och varumärkespositionering i syfte att synas och höras mer. I rollen som marknadschef får du tillsammans med ett team bestående av sju personer möjlighet att leda, koordinera och strukturera marknadsarbetet. Rollen är av både operativ och strategisk karaktär och genom att bygga relationer och samverka så väl internt som externt arbetar du långsiktigt med företagets positionering.

Du ansvarar för att bygga varumärket i olika kanaler, digitala medier och andra relevanta forum genom att skapa innehåll och riktad kommunikation. Behov finns av att utveckla kommunikationen med kunderna och att insiktsdrivet och kontinuerligt utvärderar nya möjligheter och arenor attsynas på blir också en viktig del av ditt uppdrag. Du rapporterar till VD och har ett nära samarbete med olika avdelningar i organisationen. På sikt blir du även medlem i ledningsgruppen samt föredragande för styrelsen.

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av operativt och strategiskt arbete inom området marknad eller kommunikation. Erfarenhet av ledarskap i någon form är ett krav och att leda och utveckla medarbetare är en uppgift du trivs riktigt bra med. Vi önskar även en akademisk utbildning inom relevant område samt att din svenska är god i tal och skrift.

Som person är du socialt säker med god kommunikativ förmåga. Du är drivande och resultatinriktad, mån om att bygga relationer och skapar en struktur för dig själv och ditt team. Du är en motiverande och inkluderande ledare som bygger din och gruppens framgång på ödmjukhet, samarbete, tydlighet, närvaro och inte minst uthållighet.
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i vår konsultverksamhet. Uppdraget kommer inledningsvis sträcka sig i 6 månader men tjänsten är långsiktig och det finns därmed goda möjligheter att därefter bli överrekryterad till vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Om du känner igen dig läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se Kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32 om du har frågor.
Sista ansökningsdag är den 20 november.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Manager Mechanical Design to SVP Worldwide

Manager Mechanical Design to SVP Worldwide

SVP Worldwide | Jönköpings län, Jönköping | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du vår nästa konsult?

Är du vår nästa konsult?

Södermanlands län, Eskilstuna | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brandingenjör till WSP

Brandingenjör till WSP

Stockholms län, Stockholm | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 22 november. Skynda dig att söka!
Spontanansökan Yrkesarbetare

Spontanansökan Yrkesarbetare

Västra Götalands län, Borås | Chef/Ledning