Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Market Communicator till Dasa

Om oss
Dasa Control Systems är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen.
Vi tar nu nya kliv in på marknaden och söker en Market Communicator med kapacitet och vilja att vara med och möjliggöra nästa fas i vår spännande tillväxtresa. Är du riktigt vass på digital marknadsföring i en högteknologisk bransch? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter
En naturlig del i dagens marknadskommunikation är våra digitala kanaler. En stor utmaning är att skapa aktuellt material som väcker intresse och når ut i dagens mediabrus. Därför söker vi nu dig som har ett stort intresse och kunskaper inom detta område. Du skapar eget marknadsmaterial från grunden, både bilder och text, som används såväl externt som internt. 
Ditt uppdrag som Market Communicator blir främst att driva digital marknadsföring i ett företag i stark tillväxt och förändring. Ditt huvudsakliga ansvar blir att paketera vårt erbjudande vad gäller högteknologiska produkter och tjänster och visualisera det på ett slagkraftigt sätt mot marknaden. Vi besitter den tekniska spetskompetensen, erfarenheten och ett varumärke med stor potential som möjliggör att bredda oss på marknaden. Med dig i spetsen kan vi nu med hjälp av effektiv digital marknadskommunikation fortsätta utvecklingen av vår affär.
Tjänsten ligger inom vår Sales & Marketing funktion med placering på Dasas huvudkontor i Växjö.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Framtagning av material och budskap för kommunikation i olika kanaler
 • Utarbeta en kommunikationsplan
 • Etablera Dasas digitala närvaro/kanaler
 • Vidareutveckla vår hemsida
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter, digital marknadsföring, annonsering och mässor
 • Stötta säljare med marknadsföringsmaterial
 • Hålla koll på marknadstrender/-kommunikation inom Dasa affärssegment
 • Kommunicera marknadsinfo till samtliga funktioner internt på Dasa

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som Market Communicator hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma vår strategiska marknadsföring. Du behöver vara affärsmässig och målinriktad, och du är van vid att arbeta tvärfunktionellt med ett holistiskt synsätt. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför marknadens signaler och att du har ett genuint intresse för teknik i allmänhet och digital marknadsföring i synnerhet.
Som person är du en utåtriktad teamspelare och intresserad av din omgivning. Du är innovativ och initiativrik samt rak och tydlig i din kommunikation.

För att vara aktuell för tjänsten har du

 • Några års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och ansvarsområden
 • Utbildning inom kommunikation och marknadsföring
 • Kunskaper inom InDesign, Photoshop och gärna något webverktyg såsom WordPress eller Umbraco
 • Mycket god engelska samt svenska i såväl tal som skrift
 • God känsla för bild/text och effektiv, målgruppsinriktad kommunikation
 • Erfarenhet av arbete med rörlig media är meriterande

Ansökan
Tjänsten tillsätts per omgående och vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.

Dasa Control Systems AB startades 1989 och har idag 30 anställda. Vi är specialiserade på intelligenta styr- och informationssystem för tunga fordon, främst inom skog, entreprenad och materialhantering. Utveckling, produktion och försäljning styrs från huvudkontoret i Växjö och systemlösningar från Dasa levereras till kunder i hela världen. Vi skapar optimala lösningar för våra kunder då vi utvecklar såväl hårdvara som mjukvara och tar ansvar för det totala systemets funktionalitet i maskinen. Sedan 2012 ingår Dasa Control Systems i Indutrade-gruppen. Läs gärna mer på www.dasa.se samt www.indutrade.se