Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Logistikmedarbetare sökes för kortare uppdrag

I samband med  julhandeln behöver vi nu stärka upp med ytterligare medarbetare som vill jobba ute hos våra lager och- logistikkunder. Vi söker Dig som vill arbeta deltid eller heltid på ett kortare uppdrag! 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Arbetet är fysiskt utmanande och kräver att du innehar en god fysik och är ansvarstagande i din natur. Självständighet är ett måste och vi ser att du är en driven person som gillar att göra det där lilla extra för att arbetet ska bli utfört med god kvalitet. Arbetstiderna varierar vilket gör att det är ett perfekt arbete att ha vid sidan om dina studier/deltidsjobb. För dig med truckkort, kan arbetet även innebära truckkörning. Arbetstiderna kan vara varierande och är förlagda vardagar, kvällar och nätter. 

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager eller logistik. Du måste ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i det svenska språket. Truckkort är meriterande. 
Vi ser att du är en positiv person som är service minded och har lätt för att ta för dig. Det är viktigt att du kan ta ansvar, är arbetsvillig och är bra på att samarbeta med dina kollegor. 

Välkommen med din ansökan!