Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren logistikkoordinator sökes till företag i Växjö

Logistikkoordinator
Till en av våra kunder belägna i Växjö söker vi nu en erfaren internationell logistikkoordinator. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget är en visstidsanställning på minst sex månader som förväntas att börja i okt/nov. För rätt person finns det chans till förlängd anställning.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikkoordinator har du varierande arbetsuppgifter kopplade till olika logistikflöden.
Du kommer att
• Planera och övervaka transporter.
• Koordinering av inkommande och utgående transporter/ leveranser med luft-, sjö-, järnvägs- och vägfrakt.
• Se till att alla tullförfaranden/ pappersarbeten är korrekta och redo för internationell frakt.

Här jobbar man i mestadels internationella projekt. I din roll kommer du ha löpande kontakt med leverantörer, distributörer och projektledare. Då företaget är ett teknikföretag är det bra om du har ett tekniskt intresse.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du

• Utbildning inom logistik och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Systemerfarenhet gärna SAP samt goda kunskaper i Officepaketet
• Talar och skriver engelska och svenska obehindrat

Det är meriterande om du har
• Viss teknisk förståelse/intresse, t.ex. förmåga att läsa ritningar

Du är en driven och målinriktad person som genom ett nyfiket synsätt tar dig an nya uppgifter med stor noggrannhet. Du förstår vikten av det egna ansvaret och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet ställer krav på att du är en självgående och flexibel person som gillar att ta egna initiativ. För att trivas i rollen har du ett prestigelöst agerande och du arbetar precis som dina kollegor ständigt för teamets bästa. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är den 30 sep, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Ternemo.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
.
 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare.