Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Länsförsäkring Kronoberg

Länsförsäkring Kronoberg söker en Marknadskommunikatör

Om oss
Länsförsäkring Kronoberg är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Personligt och enkelt erbjuder vi privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Tillsammans med våra kunder, anställda och samarbetspartners skapar vi trygghet och möjligheter i Kronoberg. Vi är ca 120 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby och Älmhult. Läs mer på www.lansforsakringar.se

Vi söker nu en Marknadskommunikatör

Är du en person som drivs av att skapa, göra skillnad och att påverka?
Till vår avdelning för Hållbarhet och Kommunikation söker vi nu dig som kan ta oss till nästa nivå inom området kommunikation.

Dina arbetsuppgifter
I uppdraget som marknadskommunikatör arbetar du med intern och extern kommunikation. Det innebär allt från strategisk kommunikationsplanering till genomförande av olika kommunikationsinsatser såsom att projektleda kampanjer och projekt, ansvara över vår grafiska profil samt producera och uppdatera informationsmaterial. I rollen ingår även kommunikation i digitala kanaler såsom webb, internwebb och sociala medier. Du blir en del utav ett litet team där du förväntas arbeta självständigt och är beredd att hugga i där det behövs.

Som varumärkesambassadör fungerar du även som stöd för medarbetare och chefer i frågor som rör textproduktion och kommunikationsplanering. Tillsammans med
chef och kollegor arbetar du med Länsförsäkring Kronobergs varumärkesplattform och bidrar i utvecklingen av all kommunikation.

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av marknadskommunikation, projektledning och koordinering. Vidare bör du ha akademisk utbildning inom marknadsföring, media/kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande att ha jobbat i en organisation där man sätter kunden i centrum. Du är en duktig skribent som är van att anpassa budskap efter olika mottagare och medier. Du är även en van användare av IT-verktyg i allmänhet och jobbar regelbundet i någon form av CMS (EPI-server är meriterande), men har också goda kunskaper inom InDesign och Photoshop.

Som person är du nyfiken, social och kreativ. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Det innebär att du har förmågan att se vad som behöver göras – och sedan gör det. Din känsla för service och förmågan att lyssna in kollegors och kunders behov är mycket viktig för att lyckas i rollen. Att engagera, samverka och förankra, både internt och externt, är grundläggande. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet i denna rekrytering. Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst med placering på vårt kontor i Växjö.

Låter det spännande?
Länsförsäkring Kronoberg har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup och för frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Leske på telefonnummer 0470-32 38 32.
Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den
24 november. Facklig representant är Torbjörn Lennartsson med telefonnummer 0470-72 00 85

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Säljande administratör

Säljande administratör

Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Regionansvarig säljare till Mackmyra

Regionansvarig säljare till Mackmyra

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Mediasäljare till Guldkanalen

Mediasäljare till Guldkanalen

Skåne län, Staffanstorp | Marknadsföring/försäljning

Utesäljare för Nordiska marknaden

Utesäljare för Nordiska marknaden

Värmlands län, Karlstad | Marknadsföring/försäljning