Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lagerjobb på e-handelsföretag i Växjö!

Black Week närmar sig med stormsteg och vi söker nu motiverade lagermedarbetare till vår e-handelskund inom skönhet. 

Om tjänsten
Som lagermedarbetare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plockning/packning av ett brett sortiment av skönhetsprodukter inom parfym, hudvård, hårvård och makeup. Vi söker efter dig som har möjlighet att arbeta heltid under en tidsbegränsad tid runt blackweek och jul. Arbetet kommer främst förekomma på dagtid, men även vissa eftermiddagar och helger. För rätt person kan det finnas möjlighet till fler arbetstillfällen både innan och efter Black week. 

Din profil
Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vi lägger även stor vikt vid att du trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot dina kollegor. Beroende på jobb så kan tunga lyft förekomma. Vi ser gärna att du har ett intresse för skönhet och kosmetika. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager och logistik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

För att vara aktuell för tjänsten är det krav på följande:
– Minst 18 år gammal

Villkor
Start: november
Ort: Växjö
Arbetstider: varierande arbetstider 
Omfattning: visstidsanställning 
Sista ansökningsdag: 24 oktober 2021. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.