Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Blinto

Kundsupport till Sveriges snabbast växande auktionssajt!

Är du intresserad av ett jobb inom kundsupport hos Sveriges snabbast växande auktionssajt? Brinner du för att förmedla förstklassig service och får energi av daglig kundkontakt? Då är detta tjänsten för dig!

Blinto grundades i Växjö hösten 2018 för att erbjuda ett cirkulärt sätt att ge begagnade maskiner och nyttofordon förlängd livslängd och syfte hos nya ägare. Med ambitionen att erbjuda både säljare och köpare möjlighet att mötas via en komplett nätauktionstjänst byggd på modern digital teknik, förmedlar vi affären med högsta personliga service. Vi verkar idag över hela landet och är Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst. Vi är ett expansivt företag med höga tillväxtambitioner och idag är vi ca. 45 medarbetare där ett 20-tal av våra medarbetare utgår från huvudkontoret i Växjö. Sommaren 2022 etablerade vi oss i Tyskland där vi ser stora möjligheter till vidare expansion. 

Arbetsuppgifter
I rollen som kundsupport hos oss blir du ett viktigt stöd åt dina kolleger i det dagliga arbetet med administration och kundvård. Du organiserar, koordinerar och tar hand om diverse uppgifter som säkerställer att vi levererar våra tjänster med högsta kvalitét. Din huvuduppgift blir att avlasta dina kolleger administrativt och på ett strukturerat sätt säkerställa att inga uppgifter hamnar mellan stolarna. 

Bland dina arbetsuppgifter ingår att:
– Ta emot samtal via telefon, mail och chatt från kunder och uppdragsgivare
– Administrera och korrekturläsa objekt i våra system
– Publicera annonser på olika annonsnätverk
– Stötta marknadsavdelningen och våra auktionsmäklare för att underlätta deras arbete

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från kundsupport/kundservice. Du har god svenska och engelska i både tal och skrift, och vi ser det som meriterande om du även behärskar tyska i tal och skrift. Erfarenhet av försäljning är starkt meriterande och god datavana är ett krav. 

För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad, flexibel, stresstålig och har god förmåga att självständigt planera och prioritera dina arbetsuppgifter i ett stundtals högt workflow. Som person är du noggrann och ansvarsfull då det är av största vikt att resultatet av ditt arbete håller hög kvalitét. Samtidigt är du bra på att ta egna initiativ och är öppen för blandade arbetsuppgifter.
På Blinto hjälper vi varandra att uppnå våra mål så för att trivas hos oss gillar du samarbete och vågar fråga om du känner dig osäker. 

Vad erbjuder vi?
Att vara en del av Blinto innebär att du är en viktig del i vår utvecklingsresa. Vi är ett relativt ungt bolag som vet att vi behöver vara flexibla och lyhörda mot våra kunder för att vara en attraktiv tjänst att använda. Det är genom våra medarbetare vi snappar upp de bästa idéerna.

Det är av största vikt att våra medarbetare mår bra och har roligt på jobbet. Därför erbjuder vi en timmes friskvård i veckan på arbetstid samt ett friskvårdsbidrag på 5000 kr om året. Utöver detta undersöker vi löpande allas trivsel och mående.

Framförallt erbjuder vi en arbetsplats i positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, och som gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Samtidigt har vi roligt på jobbet!

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Detta är en direktanställning hos Blinto som valt att samarbeta med OnePartnerGroup.
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på 070- 149 70 60 eller [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kundtjänstmedarbetare under sommaren

Kundtjänstmedarbetare under sommaren

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Receptionist sommarvikariat

Receptionist sommarvikariat

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

Kundtjänstmedarbetare till ELJ Furniture!

ELJ Furniture | Administration/kundservice/HR