Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gyptech AB

Konstruktionsledare till Gyptech

Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.  
Nyligen skrev vi på vår största order någonsin och vi möter stor efterfrågan på marknaden vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team. 

Vi söker nu en erfaren maskiningenjör som har kapacitet att gå in som konstruktionsledare i vårt kompetenta konstruktionsteam i Växjö.
Har du potential att leda och driva vårt konstruktionsarbete till nästa nivå? Då vill vi höra mer från dig! 
 
Dina arbetsuppgifter 
Som konstruktionsledare på Gyptech agerar du projektledare för konstruktionsarbetet i ett eller flera projekt löpande. Du är ansvarig och delaktig genom hela kedjan, från idé till driftsättning och uppföljning hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att fördela arbetet för detaljkonstruktion av samtliga ingående detaljer i våra produkter. I din roll jobbar du tätt med huvudprojektledare, processledare samt övriga interna och externa kontakter och du besöker även kundens siter för att kontrollera montage av slutprodukt. Tjänsten är bred och innebär både ledaransvar (dock ej personalansvar) samt att operativt medverka i konstruktionsprocesserna. Gyptech-koncernen har över 400 anställda, och som konstruktionsledare har du daglig kontakt med framför allt huvudkontoret i Canada samt systerbolaget i Tyskland.

Tjänsten innehåller resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Frankrike, Israel och Tyskland.  
Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i centrala Växjö. 

Dina ansvarsområden som konstruktionsledare

  • Ta fram tidplaner för konstruktionsarbetet
  • Tillsammans med projektledaren planera projektet
  • Framtagning av layout/ sammanställningsritningar 
  • Framtagning av tillverkningsritningar för legoverkstäder 
  • Teknisk kontakt med underleverantörer och kunder

För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad med ett övergripande synsätt. Du arbetar kvalitativt och långsiktigt med god förmåga att tillsammans med ditt team driva de projekt du har ansvar för i mål inom satta deadlines. Du har en hög ansvarskänsla och du är en naturlig ledare med god förmåga att leda och motivera människor i ditt team. Du har ett genuint intresse för anläggningskonstruktion och processindustri med en mycket god teknisk förståelse, och du kommunicerar på ett tydligt och strukturerat sätt.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål. Du är en omtänksam lagspelare och ledare med stort hjärta. 

Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt.  

För att vara aktuell för tjänsten har du 

  • Högskoleexamen eller likvärdig erfarenhet inom maskinteknik 
  • Erfarenhet av 3D Cad och 2D Cad, gärna Inventor
  • Några års erfarenhet av anläggningskonstruktion, med fördel inom processindustri
  • God teknisk förståelse och intresse för teknik
  • Mycket god engelska i tal och skrift 

Ansökan 
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller [email protected] 
 

Gyptech är en global koncern med huvudsäte i Kanada som utvecklar, bygger och driftsätter kompletta anläggningar för tillverkning av gipsskivor. Gyptech AB med huvudkontor i Växjö grundades 2000 och ingår sedan 2001 som dotterbolag i Gyptech-gruppen. Företaget äger ett starkt varumärke och en unik produkt vilket gett oss en världsledande ställning inom vårt område. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Varje dag tillverkas ca 4 miljoner kvm gipsskivor i maskiner som Gyptech byggt.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationsingenjör till Nordomatic

Nordomatic AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Elingenjör

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Statkraft Sverige AB (Halland) | Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken