Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Kandidatansvarig till OPG i Växjö!

OnePartnerGroup Sydost bildades 2013 i Växjö och har expanderat snabbt sedan dess. Tack vare en stark etablering på marknaden och en bred affär med kunder i alla branscher står vi på stabil grund och fortsätter växa. Vi på OPG i Växjö är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Söndagsångest finns inte här! Vi sitter i nya fräscha lokaler på I11-området som är inspirerande och väl anpassade för vår verksamhet. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. 

Som kandidatansvarig hos oss får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade kolleger. Vi ingår i en stabil koncern, vilket ger såväl ekonomisk stabilitet som service gällande administrativa stöd. I företagsgruppen ingår även en reklambyrå vilket skapar förutsättningar för modern kommunikation för att attrahera kunder och kandidater på rätt marknad.

Din roll

Hos oss får du arbeta tillsammans med våra konsultchefer där din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision i vårt kandidatflöde. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta upp en kandidatbank av de bästa kandidaterna för att snabbt kunna möta våra kunders behov. För att matcha kandidater till aktuella uppdrag arbetar du proaktivt och innovativt med att göra research, annonsskrivningar samt göra kandidaturval efter kravprofil. I urvalet ingår dagliga intervjuer av potentiella kandidater, referenstagande och presentation av lämpliga kandidater till konsultcheferna. Andra viktiga delar är att arbeta med strategier för att attrahera rätt kandidater till oss. Det gör du genom sociala medier, mässor och olika nätverk. Din roll är också väldigt viktig för att ge våra kandidater den absolut bästa kandidatupplevelsen.

Vem är du?

Vi vill anställa dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller kundservice. Har du intresse av Employer Branding så är det världsklass. För att lyckas i rollen måste du klara av att ha många pågående uppgifter parallellt, samt ha förmågan att på ett effektivt sätt planera och prioritera ditt arbete. Vidare behöver du vara mycket strukturerad och en duktig administratör. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en positiv grundsyn och dela våra beteendegrunder. Du är en schysst och framåtlutad lagspelare som värnar om kandidater, kunder och kollegors bästa.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om vår koncern

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på över 50 orter, med över 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Vi har blivit utsedda till Karriärföretag de senaste fem åren i rad och vi är Sveriges snabbast växande företag i vår bransch.
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

VD-assistent till Hummeltorp

VD-assistent till Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Orderadministratör till Advania

Orderadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Butikssäljare till Joutun

Butikssäljare till Joutun

Jotun Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR