Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hydsupply

Innesäljare till HINDAB

Om oss
HINDAB är en heltäckande leverantör inom hydraulik, pneumatik, transmission och kullager. Med hög servicegrad och kvalitet, bred lagerhållning och ett stort kunnande bidrar HINDAB till kostnadseffektiva kundlösningar. HINDAB har idag verksamhet i Vetlanda och Tranås men kommer under 2020 gå samman med Hydsupply och får därmed täckning över hela Sverige. Båda bolagen ägs sedan 2016 av Volito-koncernen med säte i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare kommer din vardag att bestå av varierande arbetsuppgifter, men det primära handlar om att bistå kunderna med bästa möjliga service. Du kommer att jobba nära kontorets utesäljare och stötta dem i att finna de lösningar som bäst uppfyller kundens behov. Som innesäljare har du ett delat ansvar tillsammans med din kollega att på ett lyhört och engagerat sätt såväl besvara ärenden via telefon men även ta emot kunder direkt över disk. Ärendena har en stor variation och kan innefatta allt från produktförfrågningar till orderbeställningar. Beroende på kundens önskemål förväntas du guida dem till rätt lösning alternativt säkerhetsställa att rätt produkt packas ihop och sänds iväg till kund.

Tjänsten innefattar administration såsom orderregistreringar och du har också regelbunden kontakt med leverantörer för att säkerhetsställa lagerstatus och priser.

Din profil
Vi är ett positivt och trevligt gäng på fyra personer i Vetlanda som ser fram emot att få en ny kollega. Vi söker dig som brinner för service och som alltid strävar efter absolut nöjda kunder. Du har ett professionellt och positivt bemötande och genom din lösningsorienterade förmåga får du kunden att känna sig högst prioriterad.

Du värdesätter att jobba ordningsamt och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga. Med fördel trivs du med att jobba i ett högt tempo där du har flera ärenden i gång samtidigt, vilket innebär att du är en stresstålig person.

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning och ett stort tekniskt intresse alternativt en teknisk utbildning. Har du tidigare erfarenhet från industri- eller annat underhållsarbete anses det starkt meriterande. Värdefulla erfarenheter anses också vara butiks- eller annan servicevana.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. För att ansöka, gå in på www.onepartnergroup.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Liwander på 0721-82 55 03. Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Fler jobb inom Innesäljare

Innesäljare till HINDAB

Innesäljare till HINDAB

Hydsupply | Jönköpings län, Vetlanda | Innesäljare