Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Förskollärare till Dackebackens Musikförskola!

Vi söker en engagerad och driven förskollärare till Dackebackens Musikförskola!

Om oss
Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag! Dackebackens Musikförskola ligger vid gamla Folkparken i centrala Växjö. Vi använder musik som pedagogiskt redskap för att stärka barnens utveckling och för att skapa glädje och gemenskap i verksamheten. Vi arbetar med estetiska lärprocesser i olika uttrycksformer såsom dans, teater och barnen får spela olika instrument. Dackebackens Musikförskola är miljödiplomerad och arbetar aktivt med att vara en giftfri förskola. Här får du chans att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor och tillsammans utveckla och driva verksamheten. Vi bedriver undervisning med hög pedagogisk kvalité där barn, personal och föräldrar trivs och känner delaktighet. Förskolan är mycket omtyckt av föräldrarna och har fått fina omdömen utifrån Växjö kommuns föräldraenkät.

Förskolans huvudman är Medborgarskolan. Medborgarskolan finns över hela landet och har traditionell folkbildning, utbildningar för företag och organisationer samt förskole- och skolverksamhet. Medborgarskolan är indelad i åtta regioner och Dackebackens Musikförskola tillhör Medborgarskolan region Öst som omfattar Blekinge, Småland och Östergötland. Medborgarskolan är en ideell förening.

Det pedagogiska uppdraget
Som förskollärare har du ansvar för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns utveckling och lärande. I undervisningen ingår att stimulera och utmana barnen med läroplansmål som utgångspunkt och riktning. Du arbetar med en lärargrupp som träffas en gång i veckan med övergripande pedagogisk utveckling för hela förskolan. 
Din uppgift är att leda arbetet tillsammans med ditt arbetslag för att främja barns utveckling och lärande. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig förskollärare och som har arbetat några år och känner dig trygg i rollen. Du har en positiv grundsyn och är engagerad i din roll som förskollärare, vi ser självklart att du har musik som ett av dina huvudintressen jämte skapande verksamhet.  Du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet till lärande är en självklarhet. Du har förmågan att vara flexibel och kreativ, ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Utveckling och förändring ser du som självklart och spännande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Medborgarskolan har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas.
Varaktighet, arbetstid; 100 % tillsvidaretjänst. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Isabell Ternemo på nummer 0470 – 32 38 33, alternativt rektor Ann Hedencrona mejl; [email protected] telefon; 010–1575015.

Välkommen med din ansökan!