Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonomiassistent till Södra - start omgående

Engagemang och drivkraft hos våra medarbetare! Det är det som driver oss framåt. Tillsammans tar vi ansvar för att bli nästa generations skogsföretag. Vill du utvecklas tillsammans med Södra, förändra, tänka nytt och samtidigt bidra till ett samhälle med minskat beroende av fossila råvaror? Då har du hamnat rätt. De gröna tankarna finns med i alla delar av verksamheten. Det är så vi bygger ett lönsamt skogsföretag. Inte bara i dag och i morgon, utan i flera generationer framöver. Det fina med det ansvaret är att vi kan ta det tillsammans. Du får gärna hjälpa oss. www.sodra.com

Vi söker nu en ekonomiassistent till Servicecenter Ekonomi på Södra. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget förväntas starta i november och pågå sex månader framåt, för rätt person finns chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kopplade till kundfakturaprocessen. Exempel på löpande arbetsuppgifter är:
 

  • Boka inbetalningar
  • Fakturering
  • Kundregister
  • Krav- och påminnelsehantering
  • Visst bokslutsarbete

Du kommer även hantera inkommande ärenden via telefonslinga och ärendehanteringssystem.

Din profil

Vi ser att du har relevant utbildning alternativt erfarenhet från kundfakturaprocessen. Meriterande om du har erfarenhet av större affärssystem. Som ekonomiassistent har du daglig kontakt med kunder och vi ser därför att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Du är en driven och initiativtagande person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. För att lyckas i rollen som ekonomiassistent har du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt med stor noggrannhet.Då vissa perioder är mer hektiska än andra ser vi att du har en god förmåga att hantera stress. Viktigt är att du är pålitlig och ansvarstagande och förstår vikten av det egna ansvaret.

Välkommen med din ansökan redan idag. Löpande urval tillämpas och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.