Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Shopit Online Europe AB

Affärsutvecklare till Shopit

Vi söker en erfaren affärsutvecklare med inriktning E-handel / IT!

Vi står inför en spännande resa och ska inom kort lansera vår egenutvecklade publika shoppingsökmotor, samt ta nästa steg i bygga upp en sälj- och marknadsorganisation för att bl a bearbeta marknaden med våra systemlösningar för större marknadsplatser ute i Europa. Därför söker vi nu en erfaren affärsutvecklare / säljare som kan hjälpa oss att nå nya kunder och samarbetspartners både i Sverige och övriga Europa. Uppdraget består av att såväl ta fram säljstrategier och prospects, som att själv kontakta och bearbeta internationella marknadsplatser och svenska E-handlare.

Vi ser också att du i takt med att vi växer med och bygger upp ett sälj- / KAM-team för vår shoppingsökmotorverksamhet där du förväntas ta övergripande ansvar.

Mestadels kommer kunderna att bearbetas från kontoret i Växjö (men i den mån det behövs kan resor med övernattning förekomma). Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Växjö (enkelt att ta sig på cykel, eller ställa bilen på vår parkering i Affärshuset Tegnér).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckla vår affär genom att hjälpa till att utveckla säljstrategier för att nå nya kunder och partners, samt identifiera nya affärsmöjligheter och driva tillväxt
  • Arbeta självständigt med att kontakta och följa upp nykundsbearbetning, samt bygga och underhålla relationer med nya och befintliga kunder
  • Samarbeta med utvecklingsteamet för att se till att våra lösningar möter behoven hos våra kunder

För att lyckas i rollen som Affärsutvecklare hos oss tror vi att du är intresserad av tekniska lösningar och har tidigare erfarenhet från IT- och/eller E-handelsbranschen. Du besitter ett eget driv och är självmotiverad, att hitta nya affärsmöjligheter är hos dig en stor drivkraft.
Vidare trivs du med att bygga och bearbeta relationer och är trovärdig i kontakt med kunder och samarbetspartners. Vi är en liten och lean organisation så du behöver själv ta ansvar, vara proaktiv och ta initiativ kring bredare frågor.

Ansökan
Ansök snarast möjligt då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Shopit som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470 – 34 98 75.
 

Shopit skapar system och tjänster kring produktdata inom e-handel och har sedan 12 år tillbaka skapat avancerade automatiserade system baserade på AI och machine-learning för att analysera, kategorisera, plocka ut egenskaper och söka i stora produktmängder. Vi har idag den största produkttaxanomin i världen.
Vi är idag totalt 12 medarbetare med utvecklare och produktadministratörer på huvudkontoret i Växjö, samt med ett utvecklingskontor i Kyiv, Ukraina. Vi jobbar med agilt och lean som ledord och har korta beslutsvägar.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent

Innesäljare till Ramirent

Ramirent AB - Stockholm Sollentuna | Stockholms län, Sollentuna | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 juni. Skynda dig att söka!
Regionsäljare till Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst!

Regionsäljare till Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst!

Blinto | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör inom elektrifiering!

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör inom elektrifiering!

ETP Kraftelektronik AB | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Account Manager

Account Manager

SMURFIT KAPPA SVERIGE AB | Kalmar län, Nybro | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 juni. Skynda dig att söka!