Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Affärsområdesansvarig Konsultchef till OnePartnerGroup

OnePartnerGroup Sydost bildades 2013 och har expanderat snabbt sedan dess. Pandemin har tillfälligt påverkat oss som de flesta andra, men tack vare en stark etablering på marknaden och en bred affär med kunder i alla branscher står vi nu på stabil grund igen och fortsätter växa. Vi behöver nu bli fler för att tillgodose våra kunders behov, och söker dig som har senior erfarenhet av rollen som Konsultchef och som kan ta en ledande roll för vår bemanningsverksamhet.

Vi är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Söndagsångest finns inte här! Vi sitter i nya fräscha lokaler på I11-området som är inspirerande och väl anpassade för vår verksamhet. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll och ditt team för att tillsammans växa och uppnå våra mål. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen hög grad av flexibilitet och mobilitet. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla erfarna kollegor runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter
Som Affärsområdesansvarig Konsultchef blir du en viktig del i vårt drivna team där du ansvarar för vår bemanningsaffär i Sydost, och även är operativt delaktig i hela bemannings- och rekryteringsprocessen. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga relationer med kunderna. Genom din kunskap om branschen presenterar du professionella lösningar som förenklar kundernas vardag där du blir mer partner än leverantör. Förvaltning och nykundsbearbetning är självklarheter och du ansvarar för hela processen – från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, referenser, personbedömning och slutligen anställning.

Vår bemanningsaffär är uppbyggd på lika delar Blue-collar och tjänstemän och du kommer att ha ansvar för helheten samt fortsatt bygga upp och bredda affären. En viktig del i ditt uppdrag blir att se över och strukturera våra flöden och arbetssätt i förhållande till vårt nya affärssystem Recman för att optimera effektivitet och kvalitét i vår leverans. Personalansvar är också en stor del i din roll där du följer upp och coachar dels de konsulter som är ute hos dina kunder, men även de för närvarande två konsultchefer som ingår i ditt team.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bemanningsbranschen, är säljfokuserad samtidigt som du har ett naturligt eget driv. Du har dessutom ett starkt intresse för teknisk innovation och de moderna automatiserade lösningar som vi använder för att effektivisera vårt tjänsteerbjudande gentemot våra kunder. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker!

För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Vi tror att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen eller annan typ av tjänsteförsäljning. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och du har tidigare erfarenhet av en roll med personalansvar. För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö där det är mycket att göra.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta kontorschef Emma Hördegård, [email protected].
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Kommunikatörer sökes till myndighet i Stockholm

Kommunikatörer sökes till myndighet i Stockholm

Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 16 augusti. Skynda dig att söka!
Riddermark Bil AB söker en Säljare

Riddermark Bil AB söker en Säljare

Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Söker du LIA/praktik inom försäljning? Gör den hos oss!

Söker du LIA/praktik inom försäljning? Gör den hos oss!

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Kundservicemedarbetare till DHL Freight - start 1 sept.

Kundservicemedarbetare till DHL Freight - start 1 sept.

Kronobergs län, Växjö | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 16 augusti. Skynda dig att söka!