Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Administratör till Blinto

Blinto.se är en Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst för maskiner, fordon och andra professionella produkter. Tusentals budgivare från hela Europa besöker och lägger bud på intressanta objekt på vår sajt www.blinto.se. Målsättningen är att ständigt utveckla sortiment och geografisk täckning i Sverige.

Vill du arbeta med administrativa arbetsuppgifter hos Sveriges snabbast växande auktionssajt? Blinto.se söker nu en administratör till sitt huvudkontor i Växjö.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du rollen som spindeln-i-nätet. Du organiserar, koordinerar och tar hand om de uppgifter som måste göras. Det kan handla om att förbereda, avlasta och strukturera upp andras arbetsuppgifter. För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad, flexibel, stresstålig och har förmågan att hålla många bollar i luften. 

Bland dina arbetsuppgifter ingår att:
– Ta emot samtal via telefon, mail och chatt från kunder och uppdragsgivare
– Administrera och korrekturläsa objekt i våra system
– Publicera annonser på olika annonsnätverk
– Stötta marknadsavdelningen och vår auktionsmäklare för att underlätta deras arbete

Din profil
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet av jobb inom administration. Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Det är även meriterande med tidigare erfarenhet från ekonomiadministration och support.

Som person är du noggrann och ansvarsfull då det är av största vikt att resultatet av ditt arbete blir rätt och riktigt. Samtidigt är du bra på att ta egna initiativ och är öppen för blandade arbetsuppgifter. På Blinto.se hjälper vi varandra att uppnå våra mål så för att trivas hos oss gillar du samarbete och vågar fråga om du känner dig osäker. Du bör också kunna hantera ett högt tempo och självständigt planera och prioritera ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats med positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, och som gillar att jobba hårt för att uppnå mål, samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup, för att söka tjänsten gå in på www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Fransson 070-149 70 60. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast den 25 oktober.
Välkommen med din ansökan!