Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Axcell Fastighetspartner AB

Administratör till Axcell Fastighetspartner AB - start omgående


Är du en strukturerad, effektiv administratör med intresse för siffror som gillar att arbeta hårt i en verksamhet med högt tempo? Se hit!

För uppdrag på Axcell Fastighetspartner AB med placering i Växjö söker vi nu en Administratör med ekonomikunskaper. Uppdraget kommer att pågå i sex månader och för rätt person finns möjlighet för vidare anställning hos kunden. Behovet är omgående och för att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna starta direkt.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer du till stor del arbeta med administrativa uppgifter kopplade till ekonomi. Där inkluderas bland annat uppgifter som leverantörsreskontra, fakturering, kreditering, in- och utbetalningar, hantering av påminnelser samt administration kring upprättande av nya kunder. Du jobbar i nära samarbete med vår ekonom som du stöttar administrativt. Rollen inkluderar även ett övergripande ansvar för kontoret med uppgifter som inköp av kontorsmaterial, bokning av hotell för våra tekniker samt välkomnar besökare och håller kontorets lokaler representativa.

Din profil
Vi söker dig som har goda administrativa kunskaper och ett intresse för siffror och ekonomi. För att vara framgångsrik i rollen har du en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Struktur och planering kommer gå hand i hand då det under vissa perioder kommer vara hög belastning. Tjänsten innefattar självständigt arbete och vi ser att du har ett starkt engagemang och eget driv med god initiativförmåga likväl som det är viktigt att du är en lyhörd, prestigelös lagspelare. Då arbetet innebär kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga.

Vi kan erbjuda en varierande roll i ett bolag där det är det högt i tak och nära till skratt, för rätt person finns goda chanser till att utvecklas internt.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sanna Andersson på telefonnummer 0470-32 38 33.

Om kunden
Axcell Fastighetsförvaltning startades för att tillgodose efterfrågan av kvalitativ förvaltning med ett personligt engagemang. I företaget finns gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel, fastighetsteknik, administrativ förvaltning och fastighetsutveckling. Vi är din heltäckande fastighetspartner.