Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ECSKOG

Administratör/kommunikatör till ECSkog

Bultar ditt hjärta lite extra för miljö och hållbarhet? Lockas du av en administrativ roll med stort kundfokus?

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup Sydost och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund i Växjö. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer samt att du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden!

Dina arbetsuppgifter
Sedan 2004 verkar ECSkog som specialiserat företag för gruppcertifiering av skogsentreprenörer. ECSkog har över 2400 anslutna skogsentreprenörer och ägs av Södra skogsägarna, Mellanskog, Stiftens Egendomsförvaltningars Förening och PanCert AB. Rollen som administratör på ECSkog är en nyckelroll. Tjänsten är på deltid på 50% där du förväntas kunna arbeta fem dagar i veckan. Arbetstiderna är flexibla och kan därmed förläggas för- eller eftermiddag. Uppdraget kommer löpa från 1 september till 30 december, med möjlighet till annan anställning inom OnePartnerGroup efter det.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Växjö. Tjänsten innebär att ansvara för det löpande administrativa arbetet,  samt hantera inkommande samtal och mail från våra kunder vilka är skogsentreprenörer runtom i landet.

Din profil
Som person är du kommunikativ, kundorienterad och noggrann. Du besitter en hög servicekänsla och strävar efter att leverera kvalitet i ditt arbete. Att du talar och skriver obehindrat på svenska ser vi som en självklarhet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

 

Fler jobb inom Övrigt

Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?
Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?

Är du psykolog eller specialistläkare med erfarenhet av NPF-utredningar?

Modigo AB | Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Produktionsmedarbetare till företag i Hovmantorp

Produktionsmedarbetare till företag i Hovmantorp

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Övrigt