Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Stena Stål söker nu två Produktionsledare till verksamheten i Västerås!

Stena Stål, en av Sveriges mest expansiva strålgrossister är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av produkter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och specialstål. Vi arbetar tillsammans med våra kunder på att vidareutveckla erbjudanden som tillför kundnytta och affärsvärde. Med våra lokala kontor på femton platser i landet och vår logistikapparat täcker vi hela Sverige. Vi satsar på är att vara marknadsledande inom digitala och webbaserade lösningar. Stena Stål ingår i familjeägda Stena Metallkoncernen med säte i Göteborg.

Inledning
Stena Stål söker två Produktionsledare till Västerås Huvudlager. Tjänsten passar dig som är duktig på att skapa engagemang och effektiva team. Fokus i vår verksamhet är kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet.

Vad blir dina nya utmaningar?
Dina arbetsuppgifter är att planera, leda och prioritera det dagliga arbetet inom ditt ansvarsområde. Vi värdesätter att du arbetar nära dina medarbetare- du ska ha en vilja och ambition att utveckla dina medarbetare och bidra till att de når sin fulla potential. Du har förmågan att involvera och samverka med andra för att uppnå gemensamma mål. Att arbeta med uppföljning och feedback ser du som naturliga inslag i ditt ledarskap. Du tror på att resultat kommer från att samverka och strävar därför alltid efter goda relationer både internt och externt.
Du är arbetsmiljöansvarig och kommer att ha personalansvar för en arbetsgrupp som består av 15 medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår även bemanningsplanering och personaladministration. Du har en personalbudget att förhålla dig till. Du sköter vissa inköp och har externa kontakter med leverantörer av förbrukningsmaterial.

Vi arbetar sedan en tid tillbaka med förbättringsgrupper där du förväntas att delta aktivt. Du rapporterar till Produktionschef och till din hjälp har du teamledare och driftledare som stöttar dig i ledning och fördelning av arbetet.

Vem är du?
Vi ser att du drivs och motiveras av ledarskap och är duktig på att stödja, utveckla och leda dina medarbetare för att skapa starka team. Du är kommunikativ och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att resonera med både dig själv och dina medarbetare om framgångsfaktorer såväl som utvecklingsområden. Du är involverande och visar ett stort engagemang för personalens utveckling och arbetsmiljö samt har förmåga att fatta beslut.

För att vara aktuell för tjänsten har du
• Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av modernt ledarskap med utveckling av medarbetare i fokus, gärna som produktionsledare
• Erfarenhet av arbete i producerande verksamhet
• Erfarenhet av SAM, BAM och OSA
• Erfarenhet av budget och kostnadsuppföljning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som i skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Högskoleutbildning
• Arbetat med digitala beslutstöd i området för industri 4.0
• Arbetat med LEAN-inspirerade verktyg såsom 5S, Förbättringsteam och PDCA, operatörsunderhåll, Värdeflödesanalyser VSM.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 13 december 2020, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är en direktanställning hos Stena Stål som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rickard Fornes på telefonnummer 070-109 18 11 eller [email protected]