Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Radioplanerare & optimerare till Network Projectum

Vi söker nu en Radioplanerare & optimerare till Network Projectrum. Tjänsten är på heltid och kommer pågå minst 12 månader med tillträde snarast möjligt. Tjänsten är placerad i Mälardalen och resor i tjänst förekommer. 

Om kundföretaget

Oavsett om det gäller optisk fiber i marken eller radiovågor i luften är Network Projectum rätt företag för att anta utmaningen. Med sin fleråriga kunskap inom fiber och telekom levererar de kundanpassade lösningar där inget uppdrag är för stort eller för litet. Projektledning, projektering, installation och drift är vad Network Projectum erbjuder.

Network Projectum har gedigen erfarenhet av den tekniska infrastrukturen där du får bidra med din kunskap samtidigt som du får möjligheten att tackla framtidens tekniska utmaningar. Här tillhör du ett nytänkande, expansivt företag med korta beslutsvägar och otroliga utvecklingsmöjligheter. Läs mer på www.networkprojectum.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Radioplanerare och optimerare kommer du att ansvara för planering och optimering av täckningsutbyggnad, kvalitetsuppföljning/optimering och kapacitet i radionätet inom ditt geografiska ansvarsområde. Du styr självständigt dina arbetsuppgifter men du kommer också att ha ett nära samarbete med personer inom byggnation, transmission och drift varför vi ställer krav på en god social förmåga. Utöver detta ingår även hantering av kundklagomål och mätningar i Radionätet i dina arbetsuppgifter.

Din profil
Du som söker bör ha flerårig erfarenhet av mobila nätverk. Du har goda kunskaper inom design och optimering av TETRA/Rakel samt gärna erfarenhet av någon av följande standarder LTE, UMTS eller GSM radionät och som person är du flexibel, initiativrik, ansvarstagande och drivande. Du arbetar bra såväl på egen hand som i grupp och känner dig trygg i att självständigt fatta beslut. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska såväl som engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.
Placering är i Mälardalen men resor förekommer.
Tjänsten är mot säkerhetsklassad myndighet så krav är svenskt medborgarskap och svensktalande.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom IT/Teknik

AFRY söker Projektör till Kalmar

AFRY söker Projektör till Kalmar

Kalmar län, Kalmar | IT/Teknik

RegionByggchef till IP-Only

RegionByggchef till IP-Only

Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

Systemkonsult inom IT-säkerhet

Systemkonsult inom IT-säkerhet

Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Connectivity App Developer till SVP Worldwide

Connectivity App Developer till SVP Worldwide

Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik